شرایط تحصیل در هلند: معرفی شهرهای دانشجویی و برترین دانشگاه‌های هلند

کشور هلند قدیمی‌ترین و با استنادترین سیستم آموزش عالی در جهان را دارا است. قدمت سیستم آموزشی عالی در هلند به قرن ۱۶  میلادی برمی‌گردد.

حدود یک چهارم از کشور کوچک اروپای شمال غربی یعنی کشور هلند زیر سطح دریا قرار دارد. هلند یکی از کشورهای توسعه یافته و ثروتمند جهان است که جمعیت شهری زیادی را در خود گنجانده است. کشور هلند یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای اروپا است، که به دلیل اعتقادات تحسین‌برانگیز و لیبرالش شناخته شده‌ است.

هلند دارای تعداد زیادی از شهرهای بزرگ دانشجویی است که فاصله‌ی هر کدام را به راحتی می‌توان با دوچرخه طی کرد و طی دوچرخه سواری از مناظر زیبای حومه‌ی شهرها نیز لذت خواهید برد. باید اضافه کرد که حمل و نقل به وسیله دوچرخه توسط اهالی هلند ترجیح داده می‌شود. اگر قصد ادامه تحصیل در هلند را دارید، لازم است که قبل از اقدام به تحصیل، اطلاعات کافی در مورد نحوه‌ی تحصیل، نحوه‌ی اخذ پذیرش دانشگاهی، شرایط تحصیل و زندگی در هلند به دست آورید. در ادامه‌ی مطلب شما را با دانشگاه‌های برتر هلند، شهرهای دانشجویی پرطرفدار، نحوه‌ی شروع برنامه‌های تحصیلی، زندگی و هزینه‌های تحصیل در هلند و اخذ ویزای تحصیلی این کشور آشنا می‌کنیم.

تحصیل در دانشگاه‌های هلند

دانشگاه‌های هلند

کشور هلند قدیمی‌ترین و با استنادترین سیستم آموزش عالی در جهان را دارا است. قدمت سیستم آموزشی عالی در هلند به قرن ۱۶  میلادی برمی‌گردد. رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS  در سال ۲۰۱۸  شامل ۱۳ دانشگاه از هلند می‌شود که تمامی این دانشگاه‌های برتر، رتبه‌های زیر ۴۰۰ را از آن خود کرده‌اند. در بین این ۱۳ دانشگاه، ۸ دانشگاه در رتبه‌ی زیر ۱۵۰ قرار دارند. برترین موسسه‌ی آموزشی هلند، دانشگاه صنعتی دلفت با رتبه‌ی ۴۵ در جهان است. هم‌چنین دانشگاه‌های آمستردام و دانشگاه صنعتی ایدوفن در رتبه‌های ۵۸ و ۱۰۴ جهانی قرار دارند.

 با در نظر گرفتن کیفیت آموزشی عالی و هزینه‌های نسبتاً پایین تحصیلی و هم‌چنین دروس بسیاری که به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند( زبان انگلیسی زبان دوم هلندی‌ها محسوب می‌شود و اهالی هلند به زبان انگلیسی تسلط دارند) می‌توان فهمید که تحصیل در هلند یک گزینه بسیار جذاب و پر طرفداری برای دانشجویان بین‌المللی است. اکنون به معرفی دانشگاه‌های برتر هلندی از نظر رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS  سال ۲۰۱۸ می‌پردازیم.  در ادامه‌ی مطلب ۶ دانشگاه برتر هلند را به شما معرفی می‌کنیم.

بهترین دانشگاه‌های هلند

دانشگاه صنعتی دلفت

دانشگاه صنعتی دلفت قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین دانشگاه فنی کشور هلند است. این دانشگاه در سال ۱۸۴۲ تاسیس شده‌است و هم اکنون رتبه‌ی ۵۴  جهانی را دارد و از دانشگاه آمستردام که قبلاً به عنوان معتبرترین دانشگاه هلند معرفی شده ‌بود، پیشی گرفته است. این دانشگاه با نام تی یو دلفت TU Delft  نیز شناخته می‌شود. حدود ۱۹۶۰۰  دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. رشته‌های ارائه شده در این دانشگاه شامل دروس مهندسی، علوم کامپیوتر، ریاضیات، علوم کاربردی و مدیریت فناوری هستند. پرومتئوس، سمبلی از اسطوره‌های یونانی، به عنوان نماد این دانشگاه شناخته می‌شود و مجسمه‌ی آن در مرکز مجتمع دانشگاهی مکل پارک(Mekelpark ) قرار داده شده‌است. در سال ۲۰۱۷  رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS، رشته‌ی معماری این دانشگاه را جزء ۵ رشته جهانی برتر به رسمیت شناخته است.

تحصیل در دانشگاه صنعتی دلفت

دانشگاه آمستردام

دانشگاه آمستردام بزرگ‌ترین موسسه  آموزشی عالی کشور هلند است که سالیانه میزبان هزاران دانشجویان بین‌المللی علاقه‌مند به تحصیل در هلند است. این دانشگاه حدود ۳۱۵۰۰ دانشجو دارد. دانشگاه آمستردام که در سال ۱۶۳۲ تاسیس شده‌است، سومین دانشگاه قدیمی هلند به شمار می‌آید و طبق رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS  با رتبه‌ی ۵۸ در جهان، دومین دانشگاه معتبر هلند شناخته می‌شود. این دانشگاه رتبه ۱۵ دانشگاه‌های برتر اروپا را به خود اختصاص داده است. در این دانشگاه در مقاطع  کارشناسی و بالاتر، طیف وسیعی از رشته‌های تحصیلی آموزش داده می‌شود. بیشتر رشته‌های کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی و تعدادی از رشته‌های کارشناسی به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند.

تحصیل در دانشگاه آمستردام

دانشگاه صنعتی ایدوفن

این دانشگاه دارای رتبه ۱۰۴ جهانی است. همان‌طور که از اسم آن پیدا است این دانشگاه برای رشته‌‌های فنی و مهندسی بسیار معروف بوده و هم‌چنین یکی از دانشگاه‌های برتر در آموزش رشته‌ی معماری است. در این دانشگاه تحقیقات و پژوهش‌های سطح بالایی انجام می‌شود و دانشگاه در ارتباط نزدیک با چندین شرکت کاریابی مانند شرکت فیلیپس، شرکت ASML و شرکت DAF است. این دانشگاه روابط نزدیکی با بسیاری از این شرکت‌ها دارد و سالانه حدود ۳۰۰۰ نشریه‌ی علمی منتشر می‌کند. هم‌چنین این دانشگاه سالانه ۱۴۰ جایزه دکترا  اعطا کرده و ۴۰  مورد اختراع  ثبت می‌کند.

تحصیل در دانشگاه صنعتی ایدوفن

دانشگاه لیدن

دانشگاه لیدن قدیمی‌ترین دانشگاه هلند است که در سال ۱۵۷۵ توسط ویلیام اول، که یکی از نیاکان خاندان سلطنتی هلند بود، بنا شده است. این دانشگاه اخیراً به همراه دانشگاه اترکت رتبه‌ی ۱۰۹ جهانی را از آن خود کرده است. حدود ۲۶۹۰۰  دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. رشته‌های آموزشی  بسیاری از مقاطع کارشناسی تا دکترا در این دانشگاه تدریس می‌شوند. در حال حاضر دانشگاه لیدن بیش از ۴۰ موسسه تحقیقاتی دارد که با بسیاری از رهبران بین المللی و ملی مانند آدامز رئیس جمهور سابق آمریکا، دو ژنرال ناتو و هم‌چنین ۱۶ برنده ‌ی جایزه نوبل ارتباط تنگاتنگی دارد.

تحصیل در دانشگاه لیدن

دانشگاه اترکت

این دانشگاه که در سال ۱۶۳۶ تاسیس شده است، یکی از قدیمی‌ترین و بهترین دانشگاه‌های هلند به شمار می‌آید. طبق رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS در سال ۲۰۱۸، دانشگاه اترکت همراه با دانشگاه لیدن در رتبه‌ی ۱۰۹ جهانی قرار گرفت و به عنوان چهارمین دانشگاه برتر هلند شناخته شد. تقریباً ۳۰۴۰۰ دانشجو در هفت دانشکده‌ی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه‌های هلند است که سالانه تعداد زیادی دانشجو پذیرش کرده و تعلیم می‌دهد. تا به امروز ۱۲ جایزه نوبل،  ۱۳ جایزه اسپینوزا به فارغ التحصیلان این دانشگاه اهدا شده‌است.

تحصیل در دانشگاه اترکت

دانشگاه گرونینگن

این دانشگاه ششمین دانشگاه برتر هلند است و طبق رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS  دارای رتبه‌ی ۱۱۳  در دنیا است. دانشگاه گرونینگن در سال ۱۳۱۴ تاسیس شد و جزء اولین دانشگاه‌های هلند به شمار می‌آید. این دانشگاه تاریخچه‌ای بسیار قدیمی دارد و اولین دانشجویان ورودی زن را پذیرش کرده و هم‌چنین اولین سخنران زن، اولین فضانورد هلندی و اولین رئیس بانک مرکزی اروپا را پرورش داده ‌است. حدود ۲۷۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و همانند دیگر دانشگاه‌های برتر هلند این دانشگاه گزینه‌ی خوبی برای دانشجویان بین‌المللی‌ای است که علاقه‌مند به تحصیل در هلند هستند. دانشگاه‌های دیگر هلندی که زیر رتبه‌ی ۴۰۰ جهانی قرار دارند شامل دانشگاه‌های زیر هستند: دانشگاه اراسموس روتردام، دانشگاه واگنینگن، دانشگاه ماستریکت، دانشگاه وی یو آمستردام، دانشگاه نیجمگان رادبود، دانشگاه تونت، و دانشگاه تیلبورگ.

تحصیل در دانشگاه گرونینگن

شهرهای دانشجویی و شرایط تحصیل در هلند

آن طور هم که قبلاً اشاره شد تحصیل در هلند یکی از جذاب‌ترین مقاصدهای تحصیلی برای دانشجویان بین‌المللی است. فعالیت‌ها و تفریحات زیادی هست که بتوان در کشور هلند انجام داد. هم‌چنین دسترسی به نواحی شهری و حومه شهری در این کشور کوچک بسیار آسان است. کیفیت زندگی در شهر‌های هلندی بالا است و کشور هلند به تنوع فرهنگی و جوامع روشنفکر خود شهرت فراوان دارد. در این قسمت شما را با چند شهر دانشجو پذیر هلند آشنا می‌کنیم.

آمستردام

شهر آمستردام در فهرست بهترین شهرهای دانشجویی QS  در رتبه‌ی زیر ۱۰۰ قرار گرفته است. آمستردام به فرهنگ کافه نشینی، نگرش‌های لیبرال، دوچرخه‌سواری، کانال های زیبا، معماری تاریخی و زندگی شبانه شهرت دارد و این خصوصیات آمستردام را به شهری پرجنب و جوش و زنده تبدیل کرده که افراد زیادی را به خود جذب می‌کند. این شهر موزه‌ها و گالری‌های هنری بسیاری خود جا داده است. از جمله این موزه‌ها، موزه ونگوگ است. به صورت خلاصه یکی از بهترین گزینه‌های تحصیل در هلند شهر آمستردام است. آمستردام به واسطه زیبایی منحصریه‌فردی که دارد، هرساله از دانشجویان بین‌المللی بی‌شماری میزبانی می‌کند. این شهر به عنوان پایتخت هلند دارای دومین دانشگاه معتبر کشور است. دانشگاه آمستردام (با رتبه‌ی ۵۸ در رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی QS  سال ۲۰۱۸)  و دانشگاه وی یو آمستردام (با رتبه‌ی ۲۱۸) از دانشگاه‌های این شهر هستند.

زندگی دانشجویی در آمستردام

لیدن

فاصله‌ی شهر لیدن تا جنوب غربی آمستردام تنها یک ساعت است. این شهر نیز با کانال‌ها و ساختمان‌های تاریخی زیبایش شناخته شده‌ است. هم‌چنین این شهر ارتباط نزدیکی با هنر جهانی اروپا دارد. برای مثال لیدن زادگاه رامبراند است. این شهر که کوچک‌تر از آمستردام است، دارای جمعیت دانشجویی زیادی است که شهر را به یک محیط اجتماعی سرزنده و فعال تبدیل می‌کنند. دانشگاه لیدن  قدیمی‌ترین دانشگاه هلند است که در سال ۱۵۷۵ تاسیس شده‌است و هم اکنون در رتبه‌ی ۱۰۹ جهانی قرار دارد.

تحصیل در لیدن

اوترکت

اوترکت که تقریباً در مرکز کشور قرار دارد و نیم ساعت با پایتخت کشور فاصله دارد، یکی از زیباترین شهرهای هلند به شمار می‌آید. مرکز قدیمی این شهر یکی از قدیمی‌ترین مکان‌های کشور هلند است. مناظر طبیعی حومه‌ی شهر بسیار زیبا هستند و قلعه‌ها و کاخ‌های زیادی در آن قرار دارند. این شهر چهارمین شهر پر جمعیت هلند است و دارای زندگی شبانه و رویدادهای فرهنگی بسیار است. بزرگ‌ترین و سومین دانشگاه معتبر هلند، یعنی دانشگاه اوترکت در این شهر قرار دارد. دانشگاه اوترکت در رتبه‌ی ۱۰۹ جهانی در بین دانشگاه‌های سراسر جهان قرار گرفته است.

زندگی دانشجویی در اوترکت

گرونینگن

شهر گرونینگن در شمال کشور هلند قرار دارد. این شهر بزرگ‌ترین شهر منطقه است. با این حال کوچک‌تر از آمستردام و اوترکت است. این شهر نیز دارای تاریخچه‌ی دانشجو پذیری قدیمی است و امروزه جمعیت دانشجویان، قسمت عمده‌ی جمعیت شهری و زندگی بومی این شهر را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از لحاظ فرهنگی این شهر بسیار فعال است. هم‌چنین گرونینگن دارای خانه‌های زیبا و کانال‌های جذاب است. دانشگاه گرونینگن در این شهر واقع شده و دارای رتبه‌ی ۱۱۳ جهانی است.

تحصیل در گرونینگن

روتردام

شهر روتردام منزلگاه بزرگ‌ترین بندر اروپا و دومین شهر هلند است، که به دلیل مدرن بودن با دیگر شهرهای هلند متفاوت است. این شهر به دلیل خسارات وارده در طول جنگ جهانی دوم، دوباره بازسازی شده ‌است. ساختار مدرن و برجسته‌ی شهر زمینه‌ی مناسبی برای رویدادهای اجتماعی، فرهنگی، هنری پدید آورده ‌است. این شهر به موسیقی( به ویژه موسیقی الکترونیکی)، زندگی شبانه، جامعه‌ی چند فرهنگی شهرت دارد. دانشگاه اراسموس روتردام در این شهر قرار دارد که دارای رتبه‌ی ۱۴۷ جهانی است. دانشگاه اراسموس توسط پسرمحقق بزرگ یعنی اراسموس تاسیس شده است. روتردام، با شهر زیبای دلفت تنها ده مایل (۱۵ کیلومتر) فاصله دارد.

تحصیل در روتردام

ماستریکت

در جنوب هلند، نزدیک به مرزهای بلژیک و آلمان در شهر ماستریکت، اهالی به چند زبان اروپایی صحبت می‌کنند. این شهر نقش مهمی در توسعه‌‌ی اتحادیه‌ی اروپا بازی می‌کند و هم‌چنین دارای تپه‌های زیادی نیز هم است. دانشگاه ماستریکت، بین‌المللی‌ترین دانشگاه هلند محسوب می‌شود. ۴۹ درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجوهای بین‌المللی تشکیل می‌دهند که از صدها کشور مختلف با هدف تحصیل در هلند وارد این دانشگاه معتبر می‌شوند. دانشگاه ماستریکت رتبه‌ی ۲۰۰ رتبه‌بندی دانشگاه جهانی QS  در سال ۲۰۱۸ را از آن خود کرده‌است.

تحصیل در ماستریکت

هزینه‌ها و شرایط تحصیل در هلند

هزینه‌ تحصیل در دانشگاه‌های هلند به این بستگی دارد که شما اهل کشوری از اتحادیه‌ی اروپا باشید یا خیر. اگر شما اهل کشوری هستید که عضو اتحادیه‌ی اروپا است، هزینه‌ی سالانه تقریباً ۲.۲۰۰ دلار آمریکا خواهد بود و اگراهل این کشورها نیستید، هزینه‌ای بین ۶۷۵۰ الی ۱۶۸۵۰ دلار آمریکا پیش رو خواهید داشت. با این حال بورسیه‌ها و کمک‌های مالی گوناگونی به دانشجویان داده می‌شود.

اخذ ویزای تحصیلی برای هلند

مانند کشورهای دیگر اتحادیه اروپا، پروسه‌ی دریافت ویزای تحصیلی به این بستگی دارد که شما اهل کشوری از اتحادیه‌ی اروپا یا سوئیس باشید یا خیر.

ملیت‌های اتحادیه‌ی اروپا

در صورتی که شما جزء اتحادیه اروپا باشید و قصد تحصیل در هلند را داشته بباشید، شما به ویزای تحصیلی جهت تحصیل در هلند نیاز ندارید.. شما باید به عنوان ساکن جدید به شهرداری مراجعه کنید و مدارکی را ارائه کنید که ثابت کنند که مکانی برای زندگی در اختیار دارید. هم‌چنین باید گذرنامه و شناسنامه‌ی خود را ارائه دهید. لازم است که بیمه درمانی را خریداری کنید. این امر یک مطالبه‌ی قانونی است. توصیه می‌شود که در موسسه‌های مهاجرت هلندی ثبت نام کنید، که برای این کار نیاز به مدارکی است که ثابت کند در یکی از دانشگاه‌های هلند پذیرفته شده‌اید. هم‌چنین باید سندی را امضا کنید که ثابت می‌کند از امکانات مالی کافی برخوردار هستید و هم‌چنین بیمه درمانی را خریداری کرده‌اید.

هزینه زندگی در هلند

ملیت‌های غیر اتحادیه اروپا

بسته به ملیت خود، باید برای اقامت موقت MVV  درخواست کنید. وب سایت NUffic  اطلاعات مربوطه را در اختیارتان قرار می‌دهد. دانشگاه محل قبولی شما مدارک لازم برای شما را تهیه می‌کند، اما لازم است که شما نیز مدارک لازم را آماده کنید. این مدارک باید به صورت رسمی به یکی از زبان‌های هلندی، انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی ترجمه شوند. هم‌چنین باید مدارک اصلی که نشان می‌دهد شما در دانشگاه پذیرفته شده‌اید را به همراه داشته باشید. علاوه بر این باید ثابت کنید که ماهیانه ۹۴۰  دلار آمریکا درآمد دارید تا بتوانید زندگی خود را تامین کنید. دانشجویان چینی پذیرفته شده در رشته‌هایی که به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند، باید دارای مدرک Nuffic  باشند. برای گرفتن MVV می‌توانید به صورت آنلاین از سیستم درخواست آنلاین گواهی Nuffic  اقدام کنید. شما باید برای دریافت اقامت موقت خود درخواست کنید. دانشگاه محل قبولی نیز از طرف شما این درخواست را خواهد کرد، که این درخواست باید تا ۵ روز قبل از ورود شما به کشور انجام شود. اجازه‌ی اقامت موقت شما حداکثر تا ۱۲ ماه اعتبار خواهد داشت و بعد از آن باید درخواست خود را تمدید کنید. موسسه‌ها این درخواست را برای شما انجام می‌دهند، اما شما نیز باید مطمئن شوید که این روند انجام بپذیرد. هم‌چنین باید تا سه روز بعد از ورود به کشور خود را به اداره‌ی پلیس محلی معرفی کرده و ثابت کنید که جایی برای زندگی دارید و پول کافی برای گذراندن زندگی در اختیار دارید. هم‌چنین باید به شهرداری محلی مراجعه کنید. خرید بیمه درمانی اجباری است. اگر قصد دارید حین تحصیل مشغول به کار شوید باید درخواست اجازه کار کنید. در این صورت به شما اجازه‌ی ۱۰ ساعت کار در هفته در طول ترم و اجازه‌ی کار دائم در تعطیلات داده خواهد شد.

 

38 پاسخ به “شرایط تحصیل در هلند: معرفی شهرهای دانشجویی و برترین دانشگاه‌های هلند”

  1. عماد گفت:

    عالی بود برای پذیرش هم اقدام می کنید

    • امیر ولی‌پور گفت:

      ممنون دوست عزیز.
      بلی
      لطفاً در صورت تمایل روزمه خود را به همکاران ما ایمیل کنید، تا شما را در این رابطه راهنمایی کنند.

  2. پژمان گفت:

    باسلام
    من ارشد محیط زیست میخونم و یکی از گزینه هام برای اپلای کردن هلند هست.
    میخواستم اگر امکانش هست در این مورد از کمک و خدماتتون استفاده کنم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      با توجه به رزومه و سوابق شما می‌توان جهت تحصیل برای ارشد مجدد یا دکتری نظر داد. برای کسب اطلاعات بیشتر لطفن رزومه خود را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید تا در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

  3. ملیحه عبداله زاده گفت:

    سلام. من ارشد اصلاح نژاد هستم میخواستم برای رفتن به هلند اقدام کنم و راهنماییم کنین چکار باید بکنم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز برای اینکه همکاران ما بتونند بهتر شما را راهنمایی کنند، لطفن رزومه تحصیلی خود را به ایمیل nextabroadedu@gmail.com ارسال کنید تا همکاران ما در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

  4. محسن حیدری گفت:

    برای رشته طراحی لباس کدوم دانشگاه هنر هلند میشه اقدام کرد؟؟؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      با توجه به رزومه تحصیلی شما می‌توان بهتر این نتیجه را اعلام کرد. در صورتی که تمایل داشته باشید، می‌توانید رزومه خود را از طریق ایمیل به همکاران ما ایمیل کنید، تا آنها در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

  5. Mahsa گفت:

    سلام وقتتون بخير، من ارشد ادبيات نمايش دارم، گرايش نويسندگى تئاتر و سينما، ميتونيد راهنمايى كنيد كه كدوم دانشگاه هنر هلند ميتونم بورسيه تحصيلى بگيرم؟ ممنون

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      متاسفانه امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای شما خیلی پایین است، مگر اینکه رزومه، معدل و نمره زبان خیلی خوبی داشته باشید.

  6. طوسی گفت:

    سلام‌ وقتتون بخیر. ممنون از اطلاعات خوبتون.
    رشته من مهندسی کشاورزی هست و ارشد بیماری‌شناسی گیاهی دارم. برای دکترا به گرایش نماتدشناسی علاقمند هستم که گرایش تز ارشدم هم همین بوده. در دانشگاه واخنینگن اصلا نمیتونم اطلاعات مورد نیازم رو پیدا کنم! فقط دپارتمان نماتولوژی رو سرچ میکنم اما چیزی در مورد پذیرش نیست. و حتی توی قسمت ادمیشن فقط لیسانس و ارشد رو نوشته. یعنی این دانشگاه پذیرش دکتری نداره؟!
    به این کشور خیلی علاقمندم ولی نمیتونم اطلاعات کافی از دانشگاه هاش بدست بیارم. نمیدونم رشته نماتدشناسی رو دارند یا خیر. خصوصا واخنینگن.
    شما میتونید در این زمینه راهنماییم کنید؟

  7. فاطمه گفت:

    سلام..من سال ۸۹ از iasbsزنجان فارغ التحصیل شدم در ارشد فیزیک گرایش نجوم..و ۳۶ سالمه..آیا میشه الان اقدام کنم برا ادامه تحصیل در هلند و البته بورس بگیرم؟

  8. احمدی گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    سوالم اینه که آیا برای بورسیه گرفتن یکی از دانشگاه های هلند برای مقطع دکتری شرایط سنی لازمه؟

  9. احمدی گفت:

    برای بورسیه گرفتن ارشد چه سنی مدنظر است؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این شرایط نسبت به هر دانشگاه متفاوت است، بهترین پیشنهاد این است که به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه کنید و اطلاعات کامل را از آنجا کسب کنید ولی عموماً برای ارشد ۲۸ سال است.

  10. ن.ا گفت:

    سلام. ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین. من کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر تهران دارم. معدلم روی هفدهه. مقالات چاپ شده و آثار اجرا رفته و جوایز و… زیاد دارم. در کل رزومه‌ی خوبی دارم. خواهرم و همسرش ساکن هلند هستن و اونا توان مالی خوبی دارن (آیا این برای من امتیازه؟). شما چه دانشگاه هنر یا ادبیاتی رو برای من پیشنهاد می‌کنین؟ امکان بورس گرفتن برای رشته‌های سینما و یا ادبیات داستانی و نگارشی چقدره؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای هلند امکان دریافت بورسیه پسیار پایین است و این نکته را باید مد نظر داشته باشید که اقامت خواهر و همسرشان برای شما ملاک نیست و فقط رزومه خودتان برای شما امتیاز آور است.

  11. Reyhaneh amin گفت:

    من کارشناسی گرافیگ دارم . میخواستم راهنماییم کنین برای اخذ ویزا هلند

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل با همکاران ما در ارتباط باشید تا شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند.

  12. عرفان مشتاقيان* گفت:

    سلام من ترم آخر کاردانی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد هستم میخوام برای ادامه تحصیل برم هلند ممکنه که راه رو بهم نشون بدید تا راهت تر بتونم برم؟

  13. مونا مهراوری گفت:

    سلام. من ۲۸ سال دارم. لیسانس مترجمی زبان هستم و میخواهم به یک راهی وارد دانشگاه های هلند بشم و تغییر رشته بدم یعنی مدیریت بازرگانی یا بازرگانی خارجی بخونم. آیا امکانش هست؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      متاسفانه تغییر رشته شانس دریافت بورسیه تحصیلی را به شدت کاهش می‌دهد. شما می‌توانید در رشته MBA در ایران ادامه تحصیل دهید و با توجه به اینکه به زبان انگلیسی مسلط هستید، شانس قبولی شما بسیار بالا است. بهترین پیشنهاد به شما این است که تلاش کنید که از دانشگاه شریف یا تهران فارغ‌التحصیل شوید ( حتی شده در واحدهای ارس بخوانید و هزینه بدهید ) و سپس برای دکترا اقدام کنید.
      شما مثل من هستید. من لیسانس مکانیک بودم و به دنبال خواندن مارکتینگ بودم و چون نمی‌توانستم از مقطع ارشد بروم، MBA خواندم و الان در حال اپلای برای دکترا هستم

  14. فرزان گفت:

    سلام من ارشد تاریخ اسلام از دانشگاه دولتی الزهرا تهران هستم. نمره آیتلسم ۷ هست. آیا میتوانم برای دکترا از دانشگاههای هلند پذیرش بگیرم؟

  15. Zhm گفت:

    سلام
    می خواستم بدونم کدامیک از دانشگاههای هاند پذیرش دانشجو با همره همزمان هست،یعنی می تونن با هم اقدام کنند و بروند

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این بستگی به نوع فاند دارد و نمی‌توان دسته‌بندی کرد و شما باید خودتان زحمت بکشید.
      به عنوان مثال اکثر فاندهای اروپا به همراه فاند همراه است ( در مقطع دکترا )

  16. اريانا گفت:

    سلام من ١٧ سالمه و ميخوام در رشته انيميشن و ديجيتال پينتينگ توي هلند تحصيل كنم ولي مطمعن نيستم كه اين شاخه رو دارن يا نه

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما باید این نکته را مد نظر داشته باشید که احتمال دریافت بورسیه تحصیلی برای هلند و برای مقطع لیسانس وجود ندارد. شما می‌توانید بعد از اخذ دیپلم در یکی از کشورهای آلمان، نروژ، ایتالیا یا فرانسه با دریافت بورسیه تحصیلی ادامه تحصیل دهید و برای مقاطع بالاتر برای هلند اقدام کنید.
      دریافت بورسیه در مقاطع بالاتر هم برای این رشته‌ها تا حدی مشکل است.

  17. کبری پازوکی گفت:

    سلام وقتتون بخیر باشه من فارغ‌التحصل ارشد گرافیک از یکی از دانشگاه های تهران هستم پایان نامم رو با نمره کامل ارایه دادم و سه مقاله علمی پژوهشی و یک جلد کتاب نوشتم میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید که برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در هلند کدوم دانشگاه مناسب تر هست

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا باید با استادها مکاتبه کنید، نمره زبان و مقالات ISI و اسکوپوس مهم است نه مقالات علمی و پژوهشی، معدل شما بسیار مهم است.

  18. مهدی گفت:

    سلام در زمینه تحصیلی و یا کاری در حیطه موسیقی و موسیقی درمانی چطور می تونم اقامت بگیرم؟

  19. پانته ا گفت:

    سلام من رشته گرافیک خوندم و درزمینه نقاشی و موسیقی فعالیت دارم کدوم دانشگاه هنر در هلند میتونم ادامه تحصیل بدم ؟

دیدگاهتان را بنویسید