آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا: گواهی سلامت و مدارک پزشکی لازم برای اخذ ویزای اقامت استرالیا

اگر قصد مهاجرت به کشور استرالیا را دارید باید قبل از ورود به خاک این کشور و دریافت ویزا آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا را انجام دهید. دولت استرالیا به منظور حفظ سلامت و ایمنی شهروندان استرالیایی اقدام به انجام برخی از آزمایشات پزشکی و تست‌های سلامت افرادی می‌کند که قصد ورود به خاک این کشور یا اقامت در آن را دارند. شهروندان استرالیایی از رفاه اجتماعی بسیار بالایی برخوردار هستند و کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالا است. استرالیا یک کشور مهاجرپذیر به شمار می‌آید و افراد بسیاری از نقاط مختلف جهان نسبت به مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند. به همین دلیل استرالیا یک کشور با فرهنگ‌ها و سبک‌های متنوع زندگی به شمار می‌آید. ایرانیان بسیاری نیز سالیانه خواهان اخذ ویزای اقامت استرالیا هستند. یکی از اقدامات لازم برای اخذ ویزای اقامت و مهاجرت به کشور استرالیا ارائه مدارک مربوط به آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا است. در این مطلب شما را با آزمایش‌های پزشکی و تست‌های سلامتی که متقاضیان باید آنها را آماده کرده و به سفارت ارائه دهند، آشنا خواهیم کرد.

 

آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا

آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا

آزمایشات پزشکی و تست‌های سلامت مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا

آزمایش‌هایی که قبل از صدور ویزای مهاجرت به استرالیا انجام می‌پذیرند عبارت هستند از

– آزمایشات پزشکی

– آزمایشات مربوط به بیماری سل

– آزمایش ایدز

– تست بارداری

– آزمایش هپاتیت

در ادامه‌ی مطلب به بررسی این آزمایش‌ها خواهیم پرداخت.

آزمایشات پزشکی لازم برای اخذ ویزای استرالیا

باید بدانید که درخواست انجام آزمایشات پزشکی از طریق دوحه قطر ارسال شده و نتایج آن تا مدت یک سال دارای اعتبار خواهد بود. در صورتی که صدور ویزا بیش از ۱۲ ماه به طول بیانجامد، ممکن است درخواستی مبنی بر انجام آزمایشات پزشکی انجام شود. در این صورت هزینه‌ی انجام مجدد آزمایش‌ها به عهده‌ی دوحه قطر خواهد بود.

 

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

به منظور ارزیابی سلامت متقاضیان آزمایش‌های پزشکی تحت نظر Skilled Migration Programme انجام خواهد پذیرفت. این آزمایش‌ها شامل تست پزشکی، رادیوگرافی قفسه سینه و در برخی موارد انجام بعضی از تست‌های پزشکی آزمایشگاهی خواهند بود. در صورتی که متقاضیان درخواست ویزای دائم را داشته باشند، از آنها آزمایش ایدز نیز گرفته خواهد شد.

کلیه‌ی متقاضیان اخذ ویزای اقامت استرالیا، از جمله خود متقاضی، همسر و هر فرد وابسته به او باید از لحاظ سلامت جسمی ارزیابی شده و از طریق آزمایش‌های پزشکی مورد سنجش سلامتی قرار بگیرند. حتی ممکن است گواهی سلامت اطرافیان و اعضای خانواده‌ی متقاضی، که قصد اقامت به کشور استرالیا را نداشته باشند، خواسته شود. در این صورت افراد نامبرده نیز باید نسبت به انجام آزمایشات پزشکی اقدام نمایند.

اگر درخواست صدور ویزا در خارج از کشور استرالیا انجام شود، آزمایشات پزشکی باید توسط پزشکان مورد تایید انجام بگیرد. ساکنان کشورهای انگلستان و ایرلند معمولاً می‌توانند برای انجام آزمایشات پزشکی به شعبه‌های موجود در منطقه‌ی خود مراجعه کنند. در کشورهای دیگر ممکن است شعبه‌های مورد قبول در همه‌ی شهرها وجود نداشته باشند. در این صورت لازم است که متقاضیان آزمایشات پزشکی مربوطه را در نزدیک‌ترین مرکز به محل زندگی خود انجام دهند.

تشخیص اینکه متقاضی دارای معیارهای سلامتی است یا نه، به عهده‌ی پزشک گیرنده‌ی آزمایش‌ها نیست. نتیجه‌ی آزمایش‌ها به دوحه قطر ارسال می‌شود و مسئولین ذیربط نسبت به تشخیص سلامت فرد، اقدامات لازم را انجام داده و تصمیم گیری می‌کنند. ممکن است پس ازانجام آزمایشات،دوحه قطر از متقاضیان بخواهد که آزمایش‌های دیگری را نیز انجام دهند. در این صورت درخواست انجام آزمایش‌های تکمیلی به صورت کتبی به متقاضیان ارسال خواهد شد. باید به این نکته توجه کرد که کودکان زیر ۱۱ سال نیازی به رادیوگرافی قفسه سینه ندارند. کپی مدارک مربوط به سوابق ایمنی مانند گواهی واکسیناسیون برای کودکان زیر ۱۶ سال لازم خواهد بود.

بیشتر بخوانید:  راهنمای جامع زندگی در استرالیا به همراه اطلاعات سال ۲۰۱۹

آزمایش سل برای متقاضیان صدور ویزای اقامت استرالیا

کشور استرالیا قصد دارد از انتشار ویروس سل جلوگیری به عمل بیاورد. به همین دلیل انجام آزمایشات مربوط به تشخیص بیماری سل برای مهاجران و خانواده‌های آنها ضروری است. در صورتی که آزمایشات انجام شده ابتلای متقاضی یا افراد خانواده به بیماری سل را تشخیص دهد، صدور ویزا رد نخواهد شد. بلکه پروسه‌ی صدور ویزا  بعد از مرحله‌ی درمان و بهبودی متقاضی یا خانواده‌ی او انجام خواهد پذیرفت. به منظور صدور ویزای اقامت استرالیا، متقاضی و افراد وابسته به او باید عاری از بیماری سل باشند.

آزمایش ایدز برای متقاضیان صدور ویزای اقامت استرالیا

آزمایش ایدز

آزمایش ایدز

تمام متقاضیان ۱۵ ساله و بالای ۱۵ سال که برای صدور ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام می‌کنند، باید آزمایش ایدز بدهند. در صورتی که متقاضیان زیر ۱۵ سال سابقه‌ی دریافت خون، پذیرفته شدن به عنوان فرزند خوانده، یا دیگر علائم بالینی را داشته باشند، لازم است که آزمایش ایدز را انجام دهند. معمولاً برای متقاضیانی که درخواست صدور ویزای موقت را می‌‌کنند، انجام آزمایش ایدز لازم است. با این حال ممکن است پزشک تصمیم به گرفتن آزمایش ایدز بکند که در این صورت متقاضیان دریافت ویزای موقت استرالیا نیز باید نسبت به انجام آزمایش ایدز اقدام کنند.

طبق قوانین فعلی استرالیا موردی وجود ندارد که به طور خودکار متقاضیان آلوده به ویروس ایدز را از گرفتن ویزا محروم کند. اما دوحه قطر مشخص خواهد کرد که آیا متقاضی آلوده به ویروس ایدز به استفاده از منابع پزشکی قابل توجه در آینده و پرداخت هزینه‌های مربوط به آن نیاز دارد یا خیر. در صورتی که بیمار نیاز به مراقبت و درمان پزشکی داشته باشد، درخواست صدور ویزای او رد خواهد شد.

آزمایش بارداری برای متقاضیان صدور ویزای اقامت استرالیا

در صورتی که متقاضی صدور ویزا باردار باشد، پیشنهاد می‌شود رادیوگرافی قفسه سینه را تا بعد از مرحله‌ی زایمان انجام دهد. در این صورت ممکن است دوحه قطر تا زمان به دنیا آمدن کودک پروسه‌ی صدور ویزا را به تاخیر بیاندازد.

آزمایش هپاتیت برای متقاضیان صدور ویزای اقامت استرالیا

اداره‌ی بهداشت و سلامت استرالیا خطر انتقال هپاتیت از طریق مهاجران به شهروندان خود را فرایند پرخطری نمی‌داند . با این حال در موارد خاص انجام آزمایش‌های هپاتیت B و هپاتیت C برای متقاضیان صدور ویزا لازم است. برای مثال در مواقعی که متقاضی باردار باشد یا درخواست ویزای کار به عنوان پزشک پرستار یا دندانپزشک در استرالیا را داشته باشد، باید نسبت به انجام آزمایش‌های هپاتیت اقدام نماید. علاوه بر این، برای متقاضیانی که دارای خالکوبی یا پیرسینگ هستند، انجام آزمایشات هپاتیت درخواست می‌شود.

بیشتر بخوانید: پزشکی و دندانپزشکی در استرالیا: شرایط، مدارک و هزینه تحصیل پزشکی

نکاتی در مورد آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا

باید توجه کرد که مدارک پزشکی لازم برای متقاضیان متفاوت خواهد بود. آزمایشات پزشکی و تست‌های سلامت با توجه به رده بندی سنی متقاضیان، نوع درخواست صدور ویزا ( ویزای موقت یا ویزای دائم استرالیا ) انجام می‌شود. در ادامه‌ی مطلب شما را با  آزمایش‌ها و تست‌های مربوط به  هر کدام از رده‌های سنی متفاوت آشنا خواهیم کرد.

متقاضیان زیر ۲ سال

– آزمایشات پزشکی

متقاضیان بین ۲ الی ۱۱ سال

– آزمایشات پزشکی

– آزمایش مربوط به غربالگری سل یا تست پوستی سل، یا تست ترشح اینترفرون-گاما ( این آزمایش از داوطلبانی که از کشورهای که دارای ریسک بالا برای ابتلا به سل هستند انجام می‌پذیرد و ایران جزء این کشورها نیست. همچنین این آزمایش روی داوطلبانی که به عنوان پناهنده یا مهاجرت بشردوستانه به کشور استرالیا وارد می‌شوند، انجام می‌پذیرد).

افراد بین ۱۱ تا ۱۵ سال

– آزمایشات پزشکی

– رادیوگرافی قفسه سینه

افراد بالای ۱۵ سال

– آزمایشات پزشکی

– رادیوگرافی قفسه سینه

– آزمایش ایدز

در برخی شرایط متقاضیان با توجه به نوع ویزای درخواستی خود باید تست‌های پزشکی دیگری را نیز انجام دهند.

 

آزمایش هپاتیت

آزمایش هپاتیت

– متقاضیانی که ۱۵ ساله هستند یا بالای ۱۵ سال سن دارند و درخواست اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، و پیراپزشکی را دارند باید آزمایش هپاتیت B و هپاتیت C  را نیز انجام دهند.

– متقاضیانی که ۱۵ ساله هستند یا بالای ۱۵ سال سن دارند و نسبت به اخذ ویزای محافظتی اقدام می‌کنند، باید آزمایش‌های مربوط به هپاتیت B، هپاتیت C، و سیفلیس را انجام دهند.

– متقاضیانی که ۱۵ ساله هستند یا بالای ۱۵ سال سن دارند و درخواست اخذ ویزای پناهجویی را کرده‌اند، باید آزمایش سیفلیس و آزمایش‌های مربوط به سلامت بدن و بیماری‌های خاص را انجام دهند.

– در صورتی که متقاضی باردار باشد و قصد به دنیا آوردن فرزند خود را در کشور استرالیا داشته باشد، باید آزمایش هپاتیت B را انجام دهد.

– در صورتی که متقاضی به فرزند خواندگی انتخاب شده باشد یا کودکی باشد که تحت حمایت دولت استرالیا است، باید آزمایش هپاتیت B و آزمایش ایدز را انجام دهد.

در صورتی که سوالی درباره آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا داشته باشید، می‌توانید با همکاران ما در ارتباط باشید، تا در اسرع وقت سوالات شما را جواب دهند.

آیا شما تجربه دادن آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا دارید؟ تجربه‌های متنوعی اعم از آزمایشگاه، افسر سفارت، مشکلات موجود قبل، حین و بعد از انجام آزمایش و موارد مشابهی که به کاربران کمک می‌کند تا بهتر با این پروسه آشنا شوند. ممنون می‌شویم تا نظرات و تجربیات خود را با به اشتراک بگذارید.

منبع: immi

50 پاسخ به “آزمایشات پزشکی مهاجرت به استرالیا: گواهی سلامت و مدارک پزشکی لازم برای اخذ ویزای اقامت استرالیا”

  1. فريد گفت:

    ازمايش اعتياد به چه شكل گرفته ميشود ،خون يا ادرار؟
    ايا داشتن ديابت نوع ٢ و فشار هون باعث ايجاد مشكل در روند صدور ويزا ميشود؟
    با تشكر

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      آزمایش‌هایی که نام برید، برای کشورهای مختلف، متفاوت می‌باشد و نمی‌توان یک قانون کلی برای همه آنها اعلام کرد.

  2. فرانک گفت:

    با سلام
    در پرونده پزشکی اینجانب در دانشگاه محل تحصیلم مدارک پزشکی مربوط به مشکل قوز قرنیه ام موجود می باشد. در حال حاضر این مشکل برای بنده برطرف شده است. رشته تحصیلی و زمینه شغلی من مهندسی کامپیوتر است. آیا برای صدور ویزا و احراز سلامت جسمانی به پرونده سابقم در دانشگاه دسترسی دارند؟ اگر دسترسی دارند آیا می توان دلایلی مطرح کرد که مشکل قبلی برطرف شده است؟
    بابت پاسخگویی سپاسگزارم

  3. Hassan گفت:

    هزینه ازمایش پزشکی برای کشور های مختلف چقدر است برای مهاجرت

  4. علیرضا گفت:

    سلام آیا کسی که بیماری آرتوروز یا نقرس دارد ویزاش رد میشه ؟؟

  5. سارا گفت:

    سلام وقت بخیر،خشکی پوست برای ازمایش ها ایراد داره؟

  6. محمد گفت:

    سلام
    گواهی سلامت برای مهاجرت به اوکراین رو کی صادر میکنه
    به چه پزشکی باید مراجعه کنیم
    لطفا راهنمایی کنید

  7. نعلبندی گفت:

    سلام
    آیا داشتن اعتیاد هم موجب تاخیر در روند صدور ویزای استرالیا میباشد یا خیر؟؟

  8. نعلبندی گفت:

    سلام
    آیا اعتیاد هم موجب تاخیر در روند صدور ویزای استرالیا میباشد یا خیر؟؟

  9. ساسان گفت:

    درود.
    برای سلامت پزشکی به چه سوابقی دسترسی دارند؟!
    من سال قبل تصادف کردم و لگنم شکست، البته الان به لطف علم مشکلی ندارم، آیا به سابقه تصادفم دسترسی دارند؟!

  10. الینا گفت:

    سلام من تست مدیکال خود را برای درخواست ویزای استرالیا دادم ،کی ویزای من صادر می‌شود و چه مدتی طول می‌کشد تا ویزا بدهد
    جواب بدین ممنون میشم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      ویزای استرالیا با توجه به ویزای درخواستی و سایر شرایط بین ۴ تا ۱۲ ماه زمان می‌برد.

  11. مراد گفت:

    ببخشید من معافیت پزشکی اعصاب و روان دارم و الان کاملا خوبم .آیا سوابقم رو چک می کنن ؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      نه دسترسی به سوابق پزشکی ندارد. اطلاعاتی را که خودتان ارائه می‌کنید و مرکز پزشکی که مشخص می‌کنید، اطلاعات پزشکی را دریافت خواهند کرد.

  12. علی گفت:

    درود و سلام
    برای تست مدیکال استرالیا،

    پسر من کمی انحراف در ستون فقرات داده و انحراف شدید در ناحیه مچ پا که به دنبال درمان هستیم. آیا برای مدیکال شانسی هست ریخت نشیم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در مورد معاینات پزشکی نمی‌توان به صورت قطعی نظر داد. بهتر است که شانس خودتان را امتحان کنید.

  13. شجاع گفت:

    سلام
    خانم دو ماه باردار میتونه تست مدیکال بده برای اقامت دائم یا حتما باید تا زایمان صبر کنه؟

  14. محسن گفت:

    سلام من اعتیاد دارم اگرمشخص شود در روند ویزا خلل واردمیشود؟

  15. محسن گفت:

    ویزای استرالیامیخام بگیرم

  16. محسن گفت:

    ویزای استرالیامیخام بگیرم واعتیاددارم اگراعتیادم مشخص شودآیا در وند ویزای استرالیاتاثیر منفی دارد؟

  17. واجد گفت:

    سلام
    داشتن هپتایت ب سبب رد ویزای مهاجرت استرلیا میشود؟

  18. واجد گفت:

    سلام
    امیدوارم که خوب باشید .
    من واجد شرایط ویزای ۲۰۰ بشر دوستانه استرلیا شناخته شدم و انتریو را موفقانه سپری نمودم و بایمتریک در سفارت استرلیا مقیم اسلام آباد شدم ، و بعد از چند روز دفتر (IOM) بخاطر مدیکل تست با من تماس گرفت و زمان آپایمنت را برایم مشخص ساخت من چهار سال میشود که هپتایت ب دارم، آیا در خواست ویزای بشر دوستانه من رد میشود؟

  19. واجد گفت:

    سلام
    امیدوارم که خوب باشید .
    من واجد شرایط ویزای ۲۰۰ بشر دوستانه استرلیا شناخته شدم و انتریو را موفقانه سپری نمودم و بایمتریک در سفارت استرلیا مقیم اسلام آباد شدم ، و بعد از چند روز دفتر (IOM) بخاطر مدیکل تست با من تماس گرفت و زمان آپایمنت را برایم مشخص ساخت من چهار سال میشود که هپتایت ب دارم، آیا در خواست ویزای بشر دوستانه من رد میشود؟

  20. افشین گفت:

    سلام
    آیا داشتن هپاتیت سی خفیف و زدن واکسن هپاتیت بی. من
    جهت گرفتن ویزا برای اکثر کشورها مشکل دارم؟
    ممنونم

  21. زهرا گفت:

    آیا کودک دارای معلولیت ذهنی و cp ریجکت خواهد شد؟

  22. شجاع گفت:

    سلام
    وقت شما بخیر
    پنج ماهه ویزای ۱۸۶ ورود مستقیم برای رشته عمران را لاج کردیم اما هنوز افسر مشخص نشده. همسرم ۷ ماه بارداره. آیا بعد از تولد درخواست بررسی میشه یا ممکنه قبل از تولد هم ویزا بیاد؟ اگر ماه آخر که نمیتونیم بریم ویزا بیاد برای ویزای نوزاد باید چه کرد؟
    سپاس فراوان

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که نوزاد شما به دنیا بیاید، باید درخواست بدهید ولی با توجه به شرایط احتمالاً ویزای شما به زودی بیایید.

  23. شجاع گفت:

    ما آزمایش پزشکی را ۵ ماه پیش دادیم و پزشک گفت نیاز نیست از خانم باردار عکس اشعه ایکس گرفته بشه. و مدارک را فرستاد و پیغام زیر در سایت اداره مهاجرت آمد:
    Health clearance provided – no action required

  24. پری گفت:

    درود بر شما من قبلا هپاتیت c داشتم و الان درمان شدم،برای استرالیا ریجکت میشم؟باید صادقانه بهشون بگم داشتم یا اصلا نگم؟

  25. مهسا گفت:

    سلام،من یکسال پیش عمل کیست سینه انجام دادم و الان اصلا مشکلی ندارم،امکان ریجکتی برای من چقدره؟

  26. مهسا گفت:

    سلام،من یکسال پیش عمل جراحی کیست سینه داشتم و دارو و هیچی مصرف نمیکردم باببتش و الان هیچ مشکلی ندارم میخواستم بدونم تست مدیکال استرالیا میتونه ریجکت کنه منو یا نه؟

  27. شادی گفت:

    با سلام
    برای دخترم می خوام ویزای تحصیلی بگیرم یکی از مدارک نامه سلامت برای من بعنوان گاردین و دخترم هست می خواستم بدونم مراحلش به چه صورته و از کجا بایستی شروع کنم اگه امکان داره برام مراحلش رو بگین اشتباه نکنم
    ممنون

  28. عسل گفت:

    سلام.آیا داشتن دیابت نوع۱(وابسته به انسولین)مانع مهاجرت تحصیلی به آلمان یا هر کشوری برای رشته ی داروسازی میشه؟
    در کل این بیماری برای مهاجرت تحصیلی مشکل ایجاد میکنه؟

  29. احسان گفت:

    سلام و درود من تست پزشکی ام رو انجام دادم جوابش در مورید اکسری قفسه سینه up normal بود آیا این مشکل جدی هست ؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید