دانشگاه استنفورد: معرفی دانشگاه، شرایط اخذ پذیرش و مزایای تحصیل

دانشگاه استنفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان است که در استنفورد، ۳۵ مایلی جنوب سانفرانسیسکو، و ۲۰ مایلی شمال سن‌خوزه در دره‌ی سیلیکون ایالت کالیفرنیا، در کشور امریکا واقع شده است. دانشگاه استنفورد براساس آخرین رتبه بندی تایمز در هر ۲ زمینه‌ی علوم انسانی و مهندسی به عنوان برترین دانشگاه جهان شناخته شده است. همچنین این دانشگاه با ضریب پذیرش ۴.۷٪ به عنوان رقابتی‌ترین دانشگاه جهان شناخته می‌شود. استنفورد مهد شرکت‌هایی مانند گوگل، یاهو و دیگر شرکت‌های فناوری و فنی و مهندسی است. بسیاری از شرکت‌های فنی و مهندسی توسط فارغ التحصیلان استنفورد تاسیس و هدایت می‌شوند. استنفورد ملقب به کارخانه‌ی میلیاردرسازی است. گفته می‌شود که اگر فارغ‌التحصیلان استنفورد کشور خود را تشکیل می‌دادند، یکی از ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان می‌شدند.

 

دانشگاه استنفورد

دانشگاه استنفورد

دانشجویان دانشگاه استنفورد

جمعیت دانشجویان دانشگاه استنفورد را حدود ۷,۰۰۰ نفر دانشجو در دوره‌های مقدماتی و کارشناسی، و حدود ۹,۰۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی از ایالات متحده و سایر نقاط جهان تشکیل می‌دهند. از برجسته‌ترین چهره‌های ایرانی تحصیل کرده در این دانشگاه می‌توان سیمین دانشور نویسنده‌ی مشهور٬ علی حاجی میری استاد دانشگاه کلتک٬ امید کردستانی مدیر مالی شرکت گوگل٬ وارتان گریگوریان مدیر بنیاد کارنگی٬ و محمدرضا عارف معاون اول سید محمد خاتمی را نام برد. همچنین مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی تبار که نخستین بانوی برنده‌ی مدال فیلدز در ریاضیات است از اساتید این دانشگاه بود. استنفورد با مساحت ۸,۱۸۰ متر مربع یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌ها در ایالت متحده آمریکا با ۱۸ موسسه‌ی مختلف علمی و تحقیقی و ۷ دانشکده، امکان تحصیل در رشته‌ها و گرایش‌های متنوع را برای دانشجویان فراهم می‌کند.

لیست دانشکده‌های دانشگاه اکسفورد

– دانشکده بازرگانی و کسب و کار

– دانشکده علوم زمین، انرژی و محیط زیست

– دانشکده آموزش

– دانشکده مهندسی

– دانشکده علوم انسانی

– دانشکده حقوق

– و دانشکده پزشکی

تاریخچه دانشگاه استنفورد

دانشگاه استنفورد در سال ۱۸۸۵ توسط سناتور کالیفرنیا لیلاند استنفورد و همسرش جین باهدف بالا بردن رفاه عمومی و خدمات اجتماعی تاسیس شده است. این دانشگاه برای ایجاد یاد بودی برای تک فرزندشان که از بیماری تیفوئید در گذشته بود، تاسیس شد. از همان ابتدا این دانشگاه یک موسسه‌ی آموزشی غیرفرقه‌ای مختلط و ارزان بود. بیشتر از یک قرن است که دانشگاه استنفورد برنده‌ی ۱۹ جایزه‌ی نوبل است و یکی از سه دانشگاه برتر جهان به شمار می‌آید. در حال حاضر پردیس استنفورد یک انجمن موفق است که بیش از ۱۱,۰۰۰ افراد خلاق از تمام نقاط جهان را به خود جذب کرده است. تقریباً تمام دانشجویان دوره‌ی نحصیلی لیسانس و ۶۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در پردیس دانشگاه زندگی می کنند. بنابراین به طور شگفت‌انگیزی زندگی دانشجویی متفاوتی  با ۶۲۵ انجمن های دانشجویی سازمان یافته در محیط این دانشگاه وجود دارد.

رشته‌های دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی

رشته‌های ارائه شده در دوره‌ی کارشناسی و دوره ی تحصیلات تکمیلی استنفورد عبارت هستند از: آمار، اورولوژی، جامعه شناسی، مطالعات مذهبی، فلسفه، پزشکی، موسیقی، مهندسی مکانیک، حقوق، زبان شناسی، اقتصاد، علوم کامپیوتر، مهندسی عمران، زیست شناسی و بیوشیمی.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد

 

تحصیل در استنفورد

تحصیل در استنفورد

 

دانشگاه با توجه به رشته‌ی تحصیلی و مقطع تحصیلی مورد نظر داوطلب مدارک و شرایط خاصی را می‌طلبد. داوطلبان باید قبل از هرگونه اقدامی به وب سایت رسمی دانشگاه مراجعه کرده و پس از جستجوی رشته و مقطع تحصیلی مورد نظرشان اطلاعات لازم را در مورد مدارک و شرایط لازم کسب کنند. لازم است که دانشجویان نسبت به آماده کردن تمامی مدارک ذکر شده در وب سایت رسمی دانشگاه اقدام کرده و مدارک را به صورت کامل و صحیح به دانشگاه ارسال نمایند. دانشگاه این امکان را برای داوطلبان فراهم می‌کند که وارد وب سایت رسمی دانشگاه شده و درخواست اخذ پذیرش خود را به صورت آنلاین ارسال نمایند. در این مرحله داوطلبان باید مدارک لازم را از طریق اینترنت آپلود کنند. در مرحله‌ی اول ارسال درخواست اخذ پذیرش، داوطلبان تصویر مدارک را ارسال می‌کنند و پس از قبولی درخواست پذیرش، باید اصل مدارک را به دانشگاه ارائه دهند. ممکن است دانشگاه برای اخذ پذیرش تحصیلی داوطلب در برخی از رشته‌ها و مقاطع تحصیلی خاص از همان ابتدا اصل برخی از مدارک را درخواست کند.

مدارک لازم جهت تحصیل در دانشگاه استنفورد

با توجه به اینکه دانشگاه استنفورد یکی از دانشگاه‌های معتبر جهانی است و سالانه داوطلبان بسیاری از سرتاسر جهان درخواست اخذ پذیرش تحصیلی را به این دانشگاه ارسال می‌کنند، رقابت برای ورود به این دانشگاه بسیار رقابتی است. شرط اول ورود به استنفورد این است که شرایط داوطلبان باید مورد قبول دانشگاه باشد. با این حال دانشگاه شرایط و موقعیت داوطلبانی را که واجد شرایط هستند را می‌سنجد و با توجه به امتیازی که داوطلبان کسب می‌کنند درخواست پذیرش آنها مورد موافقت قرار می‌گیرد یا رد می‌شود. بنابراین حتی در صورت ارسال مدارک مورد نیاز اولیه، شرایط و سوابق تحصیلی شما با دیگر داوطلبان مقایسه می‌شود و هر چه امتیاز شما بیشتر باشد شانس شما برای ورود به این دانشگاه نیز افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید:  شرایط تحصیل در آمریکا: معرفی شهرها و دانشگاه‌های برتر آمریکا

مدارک اولیه‌ی مورد نیاز برای ارسال درخواست جهت اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد

–  کسب حداقل معدل در مقطع تحصیلی قبلی که با توجه به رشته و مقطع تحصیلی، مورد قبول دانشگاه باشد.

–  تکمیل و ارسال مدارک تحصیلی در تاریخ معین شده توسط وب‌سایت رسمی دانشگاه (ممکن است تاریخ ارسال مدارک و فرم اخذ پذیرش در رشته‌ها و مقاطع تحصیلی گوناگون متفاوت باشد).

–  انگیزه نامه ( باید توجه کنید که انگیزه نامه‌ی شما حاوی مطالبی باشد که مورد توجه دانشگاه قرار بگیرد تا بتوانید شانس ورود خود به دانشگاه را بیشتر کنید. نگارش یک انگیزه نامه قوی می‌تواند نظر افراد تصمیم گیرنده در مورد جذب دانشجو را به شما جلب کند)

– رزومه تحصیلی (داشتن یک رزومه‌ی تحصیلی قوی می‌تواند امتیاز و شانس ورود شما به دانشگاه را افزایش دهد. رزومه تحصیلی داوطلب باید با نیازمندی‌های دانشکده‌ی مورد نظر همخوانی داشته باشد. سابقه‌ی شرکت در فعالیت‌های علمی وکسب مقام در مسابقات مربوط به رشته‌ی تحصیلی مورد نظرتان می‌تواند امتیاز خوبی برای شما به شمار بیاید. همچنین داشتن سابقه‌ی نگارش مقاله‌های بین المللی یا ترجمه و تالیف کتاب نقش مهمی درافزایش شانس قبولی شما خواهد داشت)

– تکمیل فرم‌ها و برگه‌های مربوط به درخواست بورسیه‌های تحصیلی و حمایت‌های مالی

– کسب حداقل امتیاز مورد قبول دانشگاه در آزمون‌های زبان انگلیسی آیلتس یا تافل

– ریز نمرات دوره‌ی دبیرستان و پیش دانشگاهی برای ورود به مقطع کارشناسی و ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی برای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی (نمرات باید به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده و به تایید وزارت آموزش رسیده باشند)

– عکس پاسپورت داوطلب

– تکمیل فرم درخواست پذیرش به صورت صحیح و کامل

هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه استنفورد

 

تحصیل در استنفورد

تحصیل در استنفورد

شهریه‌ی تحصیل در رشته‌ها و مقاطع تحصیلی مختلف در هر دانشگاه می‌تواند متفاوت از یکدیگر باشد. برای آگاهی از شهریه‌ی دقیق تحصیل در رشته و مقطع مورد نظر، متقاضیان می‌توانند به وب‌سایت رسمی دانشگاه مراجعه نمایند. شهریه‌های تحصیل در این دانشگاه برای سال تحصیلی ۲۰۱۹- ۲۰۲۰ برای پاییز، زمستان و بهار بدین صورت است:

– تحصیل در مقطع کارشناسی: ۱۷,۶۱۹ دلار

– تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با ۸, ۹, ۱۰ واحد: ۱۱,۳۷۰ دلار

– تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد با ۱۸-۱۱ واحد: ۱۷,۴۹۳ دلار

– اخذ هر واحد اضافه بالای ۱۸ واحد: ۱,۱۶۶ دلار

– تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های مهندسی ۱۱ تا ۱۸ واحد: ۱۸,۶۳۵ دلار

– تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی با ۸,۹, ۱۰ واحد: ۱۲,۱۱۰ دلار

– اخذ هر واحد اضافه بالای ۱۸ از واحدهای رشته‌های مهندسی: ۱,۲۴۲ دلار

– تحصیل در رشته‌ی حقوق: ۲۰,۷۲۵ دلار

– تحصیل در رشته‌ی مدیریت و بازرگانی (سال اول):  ۲۴,۳۵۴ دلار

– تحصیل در رشته‌ی مدیریت و بازرگانی (سال دوم): ۲۳,۵۳۰ دلار

– تحصیل در رشته‌ی پزشکی: ۲۰,۰۷۸ دلار

بیشتر بخوانید: هزینه تحصیل در آمریکا چقدر است؟ لیست کاملی از هزینه‌های دانشجویی در آمریکا

تحصیل دانشجویان بین المللی

دانشجویان بین المللی بسیاری در دانشگاه استنفورد تحصیل می‌کنند، اما این دانشگاه منابع مالی محدودی برای کمک به دانشجویان بین المللی خود در اختیار دارد. از این رو متقاضیان باید در فرم ثبت نام خود دریافت کمک هزینه‌ی تحصیلی را از دانشگاه درخواست کنند تا صلاحیت او برای دریافت کمک هزینه‌ی تحصیلی بر اساس وضعیت خانوادگی او مورد بررسی قرار گیرد. دانشجویان بین المللی که در زمان ثبت نام خود درخواست اخذ کمک هزینه را ارائه نکرده باشند، در طول سال‌های تحصیلی خود نمی‌توانند این درخواست را از دانشگاه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: رتبه‌بندی داخلی و جهانی بهترین دانشگاه‌ های آمریکا

تسهیلات و امکانات دانشگاه استنفورد

 

خوابگاه دانشجویی استنفورد

خوابگاه دانشجویی استنفورد

دانشگاه استنفورد جهت رفاه حال دانشجویان خود، امکانات بسیاری را در اختیار آنها قرار می‌دهد. استنفورد به منظور سهولت اسکان دانشجویان، خوابگاه‌های دانشجویی را جهت اقامت آنها فراهم کرده است. طیف گسترده‌ای از انواع خوابگاه‌ها توسط این دانشگاه ارائه می‌شود که دانشجویان می‌توانند با توجه به وضعیت و شرایط خود یکی از این خوابگاه‌ها را انتخاب کنند. این خوابگاه‌ها شامل خوابگاه دانشجویان کارشناسی، خوابگاه دانشجویان کارشناسی ارشد، خوابگاه دانشجویان متاهل بدون فرزند، خوابگاه دانشجویان با فرزند و خوابگاه مخصوص برای دانشجویان با ناتوانایی‌های جسمی هستند.‌ هر یک از این خوابگاه‌ها دارای اتاق‌ها و سوئیت‌های متنوع با امکانات بسیار هستند.

این دانشگاه دارای کتابخانه‌ای غنی است و دانشجویان دسترسی آسان به کتب و منابع علمی مورد نیاز را دارند. مراکز بهداشت دانشگاه نیز خدمات پزشکی و سلامتی را به دانشجوین ارائه می‌دهند. دانشجویان می‌توانند در باشگاه‌های ورزشی دانشگاه عضو شوند. ورزش در بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی بسیار محبوب است. دانشجویان استنفورد در ۳۶ تیم اصلی و ۳۲ باشگاه ورزشی شامل بیسبال، فوتبال، بسکتبال و اسکواش مسابقه می‌دهند. تیم‌های ورزشی به عنوان اعضای اصلی استنفورد شناخته می‌شوند. استنفورد دارای سنتی غنی از پرورش خلاقیت و هنر است: پردیس هنری فعال و ۲ موزه‌ی جهانی که میزبان نمایشگاه‌هایی از بزرگ‌ترین مجموعه آثار تجسمی است. دانشگاه استنفورد دارای ۸ سالن غذاخوری، آشپزخانه‌ی آموزشی و باغ‌های ارگانیک است که برای جامعه‌ی دانشگاهی غذاهای سالم تهیه می‌کنند.

 

فعالیت‌های ورزشی در استنفورد

فعالیت‌های ورزشی در استنفورد

سرگرمی‌ها و سنت‌های دانشگاه استنفورد

سنت‌های جالبی در دانشگاه استنفورد برقرار است که برگزاری این سنت‌ها به روحیه هنری دانشجویان مربوط است.  در این قسمت برخی از این سنت‌ها و برنامه‌های مفرح را به شما معرفی خواهیم کرد.

پریدن از روی فواره‌ها

پریدن از روی فواره‌ها یکی از سنت‌های استنفورد هست که در آن دانشجویان از روی فواره‌های دانشگاه می‌پرند. تابستان و بهارهای گرم، به خصوص بعد از پیروزی تیم‌های ورزشی دانشگاه، زمان خوبی برای جشن گرفتن این سنت برای دانشجویان است.

 

فواره‌های دانشگاه استنفورد

فواره‌های دانشگاه استنفورد

روئت ماه کامل

یکی دیگر از برنامه‌های تفریحی دانشجویان استنفورد روئیت ماه کامل است. روئیت ماه کامل در حیاط دانشگاه در اواسط پاییز و شبی که ماه کامل است، اتفاق می‌افتد. طبق این سنت دانشجویان ارشد دانشجویان سال اول را می‌بوسند و به آنها گل رز می‌دهند و با موسیقی زنده و یک سری سرگرمی‌ها شب را به صبح می‌رسانند.

تونل بخار

تونل بخار یکی دیگر از سنت‌های استنفورد است که در آن دانشجویان در تونل‌های بخار زیر زمینی که راه‌های زیرزمینی استنفورد را تشکیل داده‌اند، می‌دوند. این تونل‌ها گرم هستند و به همین دلیل عبور از تونل بخار در شب‌های سرد زمستان بسیار محبوب است. در این بازی دانشجویان باید شلوار جین و پیراهن آستین بلند بپوشند تا از سوختگی جلوگیری شود. همچنین دانشجویان باید راهی که از آن آمده‌اند را به خاطر داشته باشند تا بتوانند از تونل خارج شوند.

جیغ قدیمی

جیغ قدیمی در هفته‌ی مرگ و در نیمه شب‌ها برگزار می‌شود. با این کار دانشجویان اجازه می‌دهند تا اضطراب درونی‌شان در مورد امتحانات پایان ترم با فریاد کشیدن رها شود.

بازی با تنفگ آبی

بازی شلیک با تفنگ آبی یکی دیگر از سنت‌های این دانشگاه است که در آن هر خوابگاه یکسری قوانین متفاوتی را وضع می‌کند. ولی هر شرکت کننده یک هدف متفاوت دارد که باید هدفش را با تفنگ آبی بزند طوری که کسی شاهد این قتل و یا ترور نباشد.

تحصیل در دانشگاه استنفورد می‌تواند یک تجربه‌ی عالی از دوره‌ی تحصیلی برای دانشجویان باشد. دانشجویان استنفورد علاوه بر تحصیل و کسب خدمات آموزشی در یک محیط آکادمیک با حضور اساتید برجسته، از خدمات رفاهی بسیاری برخوردار هستند. علاوه بر این، زندگی مفرح و شاد در این دانشگاه خاطرات به یاد ماندنی از دوران دانشجویی را به یادگار می‌گذارد. مهم‌ترین نکته در مورد تحصیل در استنفورد آینده‌ی روشن کاری و تحصیلی برای فارغ التحصیلان این دانشگاه است.

اخذ اقامت دائم پس از تحصیل در آمریکا

اخذ اجازه‌ی اقامت دائم پس از تحصیل در آمریکا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان بین المللی به ویژه دانشجویان ایرانی است. باید به این نکته‌ی مهم توجه کرد که موفقیت در اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های آمریکا و فارغ التحصیلی از آنها به معنی تضمین اخذ اقامت دائم آنها در این کشور نیست. دانشجویانی که قصد اخذ اجازه‌ی اقامت دائم پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه‌های آمریکا را دارند، باید به صورت قانونی در این کشور مشغول به کار شوند. برای اخذ ویزای اشتغال به کار، دانشجویان باید کارفرمایی را پیدا کنند که آنها را استخدام کند. در این صورت پس از ۵ سال کار با ویزای کاری، می‌توان اقدام به اخذ اقامت دائم و دریافت گرین کارت کرد. با توجه به اینکه دانشگاه استنفورد یکی از سه دانشگاه برتر جهان است، زمینه‌ی پیشرفت کاری و شغلی برای دانشجویان فارغ التحصیل از این دانشگاه فراهم است. به جرات می‌توان گفت که بیشتر فارغ التحصیلان این دانشگاه از افراد بسیار موفق هستند.

آیا تا کنون تجربه اپلای یا تحصیل در دانشگاه استنفورد را داشته‌اید؟ تجربیات و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: topuniversities

52 پاسخ به “دانشگاه استنفورد: معرفی دانشگاه، شرایط اخذ پذیرش و مزایای تحصیل”

  1. aliyar گفت:

    پاینده، برقرار، جاوید ایران عزیزمان، مهد پرورش انسانیت

  2. احمد شفیعی گفت:

    دلم میخواهد یک مرکز علمی وتحقیقی بسیار بزرگ در ایران برای تمام جهان ایجادکنم تا به صلح جهانی نیز کمک کنم

  3. Alireza گفت:

    سلام خدمت شما
    میخوام بدونم که برای ورود به این دانشگاه
    آیا میشه از طریق بورسیه تحصیلی یا موسسه ها اقدام کرد؟
    یا اینکه به ما ایرانیا اجازه نمیدند!

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      دانشگاه استنفورد، هاروارد و کمبریج و مواردی مانند آن جزء بهترین دانشگاه‌های دنیا شناخته می‌شوند، احتمال پذیرش از این دانشگاه‌ها بسیار کم است.

  4. Data Science گفت:

    سلام
    ممنون از مقاله مفیدتوون
    اگه دانشجو پس از فارغ التحصیلی در تکنوپارک های خود دانشگاه اقدام به تاسیس شرکت کنه تا برای ایده های خودش کار کنه، اقامت دائم و حقوق شهروندی بهش تعلق میگیره ؟
    ممنون

  5. سارا گفت:

    واقعا مقاله عالی و کاملی بود
    .اگر من یک رمان رو هم ترجمه کنم بازم رزومم قوی میشه یا نه باید یک کتاب تخصصی منطبق با رشته ای که میخوام بخونم ترجمه کنم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      ترجمه کتاب نکته مثبتی است ولی چندان مفید نیست. نوشتن کتاب بهتر است و البته مقاله و داشتن نمره خوب زبان را هم نباید فراموش کنید.

  6. بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی مکانیک (آپدیت ۲۰۲۱) - چرب زبان گفت:

    […] اطلاعات کامل […]

  7. رضا گفت:

    ما هم شانسی برای قبولی داریم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      تمام این موارد پیش‌بینی است و قطعیت نیست.
      ما که از رزومه شما اطلاعی نداریم!!
      در حالت کلی پذیرش از این نوع دانشگاه‌ها بسیار بسیار بسیار سخت است و پیشنهاد می‌شود تا در ابتدا در یک دانشگاه معتبر ایرانی یا خارجی اقدام به تحصیل کنید و سپس اقدام کنید.

  8. ... گفت:

    من سال بعد دوازدهم میرم و رشته تجربی میخونم.مقالات متعددی هم تو کنفرانس های بین المللی ارائه دادم.میخواستم بدونم با این شرایط میتونم برای بورسیه اقدام کنم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شانس پذیرش در دانشگاه‌هایی مانند استنفورد و هاروارد و مشابه این بسیار پایین است و اکثر این دانشگاه‌ها آزمون ورودی حضوری برگزار می‌کنند که متاسفانه در ایران ویزا برای مصاحبه حضوری صادر نمی‌شود.

  9. حمید گفت:

    سلام. اگر پس از خوندن دوازدهم و گرفتن دیپلم تو ایران، در یک دانشگاه کانادا در پزشکی تا ارشد تحصیل کنیم و همچنین در طول تحصلیل کانادا مقاله و ترجمه و تالیف کتاب و شرکت در مسابقات علمی و… رو هم انجام بدیم تا رزومه‌مون قوی بشه! و برای دکترا در استنفورد ثبت نام کنیم! آیا در این صورت شانس قبولی داریم؟!

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      پذیرش از دانشگاه‌های معتبری مانند استنفور بسیار سخت است.
      پیشنهاد می‌کنم که شما تلاش خودتان را انجام دهید و مدارک خودتان را ارسال کنید، امیدوارم که بتوانید پذیرش بگیرید.

  10. linda گفت:

    با سلام بنده دارای مدال طلای المپیاد کشوری هستم و مدرک زبان ترکی استانبولی دارم و یه کتاب هم قراره بنویسم تافل هم نمرم ۱۰۰هست آیا رزومم قوی هست یا باید بیشتر روش کار کنم؟

  11. رضوان گفت:

    اگر توی کنکور (بعد دیپلم) رتبه خیلی خوبی بیاریم پذیرش میشیم ؟یا چون قصد تحصیل بیرون از کشور داریم بیخیال کنکور بشیم؟؟

  12. آیلی گفت:

    سلام من امسال میرم نهم
    معدل سال هشتم شدم ۲۰ و هفتمین ۱۹/۵۵ و واقعا هم علاقه دارم برم اونجا تحصیل کنم اگه همینجوری پیش برم شانسی دارم
    و تا یک سال دیگه دیپلم زبان انگلیسیمو میگیرم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      دانشگاه‌های معتبر مانند آکسفورد یا هاروارد آزمون ورودی دارند که شما باید ویزا داشته باشید تا بتوانید خاک آنجا شوید که متاسفانه ویزا صادر نمی‌شود.

  13. آیلی گفت:

    سلام من امسال میرم نهم
    معدل سال هشتم شدم ۲۰ و هفتمین ۱۹/۵۵ و واقعا هم علاقه دارم برم اونجا تحصیل کنم اگه همینجوری پیش برم شانسی دارم
    و تا یک سال دیگه دیپلم زبان انگلیسی رو میگیرم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      متاسفانه امکان دریافت بورسییه تحصیلی و تحصیل از مقطع لیسانس در دانشگاه آکسفورد وجود ندارد. شما می‌توانید برای مقاطع بالاتر مانند ارشد و مخصوصاً دکترا اقدام کنید. بهترین پیشنهاد این است که تلاش کنید از دانشگاه‌های خوب ایران و حتی دنیا فارغ‌التحصیل شوید و رزمه تحصیلی خوبی داشته باشید.

  14. آیلی گفت:

    منظور من هم تحصیل در مقطع دکترا و پزشکی بود
    آیا شانسی دارم؟

  15. مهمان گفت:

    با کتاب و یه مقاله isi و معدل ۱۵و۹۳ و کار با دو نرم افزار و برگزاری کلاس اموزشی میشه برای مهندسی پزشکی پذیرش گرفت و فاند؟ با نمره ایلتس ۶ونیم

  16. Anita گفت:

    سلام دانشگاه استنفورد امتحان ورودی حضوری دارد ؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بلی آزمون دارد.
      برای شرکت در آزمون هم باید ویزا صادر شود که متاسفانه در شرایط کنونی ویزا صادر نمی‌شود.

  17. 🌺 🌺 گفت:

    میتونیم اگر قبل از گرفتن واقدام ب بورسیه اگر ازقبل دریک کشور میگری مثل المان

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      دریافت ویزا برای امتحان ورودی بخشی از پروسه است، در صورتی که شما در ایران دیپلم گرفته‌ باشید شانس دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه استنورد بسیار پایین است ولی با این حال لطفاً شما تلاش خودتان را بکنید، امیدوارم که نتیجه خوبی دریافت کنید.

  18. 🌺 🌺 گفت:

    وازطریق اون کشور اقدام به ببورسیه کنیم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما می‌توانید مدرک کارشناسی و ارشد خودتان را در یک دانشگاه معتبر ترجیحاً خارجی بخوانید تا در ادامه بتوانید برای استنفورد اقدام کنید.

  19. 🌺 🌺 گفت:

    میتونیم اگر قبل از گرفتن واقدام ب بورسیه اگر ازقبل دریک کشور دیگری مثل المان وازطریق اون کشور اقدام ب بورسیه کنیم ویا ویزا از اونجا (کشور دیگه ای) میشه ک صادر بشه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      صدور ویزا برای امتحان ورودی خیلی مهم است ولی باید این نکته را هم مد نظر داشته باشید که کیفیت رزومه شما هم پارامتر خیلی مهمی است و تاثیر مستقیمی در پذیرش شما دارد، همچنان به نظر من دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه استنفورد بسیار بسیار پایین است ولی شما تلاش خودتان را بکنید، امیدوارم که نتیجه خوبی بگیرید.

  20. صبا گفت:

    سلام من سال دوم پزشکی تبریزم و قسط دارم برای تخصص درخواست بدم،فقط پدرم کارمنده و هزینه زیاده کمک هزینه میدن؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      باید این نکته را مد نظر داشته باشید که هزینه‌بر و همراه با آزمون خواهد بود. البته که برای چندین سال بعد با توجه به تغییر قوانین نمی‌توان نظر داد.

  21. محمد حسین گفت:

    آقای امیر ولی پور.
    شما که انقدر میگی سخته .
    چرا سخت باشه .
    با تلاش و کوشش و البته از همه مهم تر انگیزه ادم میتونه حتی یک نابغه مثل انیشتین بشه .
    هیچ چیز ناممکن نیست .

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای شما دوست باانگیزه و دوست داشتنی بهترین‌ها را آرزو دارم.
      واقعیتش وظیفه و مسئولیت من اینه که واقعیت‌ها را به دوستان خوبم مثل شما نشان دهم.
      واقعیتش اینطوری نیست که هیچ چیز ناممکن باشه، مثلاً تصور کنید قراره قورباغه پرواز کنه یا یک مثال فوتبالی لئو مسی بیاد تو یکی از تیم‌‌های ایرانی به جای پاری-سن ژزمن ( خب هیچ چیز غیرممکن نیست)
      امیدوارم که تلاش کنید و به آرزوهاتون برسید.
      موفق باشید.

  22. honny گفت:

    اگر قبل از اقدام از ایران خارج بشیم میتونیم ویزا بگیریم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بستگی به شرایط شما و کشور مد نظر شما دارد.
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه کسب کنید، می‌توانید به سایت دانشگاه سر بزنید و اطلاعات به روز و مفید را کسب کنید.

  23. آرام گفت:

    سلام نمیخوام بگم دانشگاه استنفورد هاروارد و…. میشه یا نمیشه من ۱۸ سالمه و برای تحصیل در رشته نورساینس در بهترین دانشگاه ممکن بهتره چ کار هایی کنم و در رزومه چ مواردی اهمیت بیشتری داره و اینکه آیا کسی تونسته با اساتید دانشگاه های برتر ارتباط بگیره از طریق ایمیل / حساب های شبکه های اجتماعی و..

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای مقاطع بالاتر امکانپذیر است و شما باید تلاش کنید که رزومه خوبی داشته باشید. مواردی مانند معدل تحصیلی خوب ( در حد امکان بالای ۱۸)، نمره زبان خوب، فعالیت علمی اعم از داشتن مقاله ( در صورت امکان) و …

  24. آرام گفت:

    منظورم در مقاطع بالاتر یعنی فوق لیسانس و دکتراست و کلا راه رایج تر برای ارتباط با اساتید بزرگ چیه

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در مورد ارتباط هم بلی می‌توان از طریق ایمیل و سایر راه‌ها که اساتید مشخص کردند، ارتباط برقرار کرد.

  25. رزیتا گفت:

    سلام .من میخواهم با دکتر نیکولاس در دانشگاه استنفورد در زمینه ی فعالیت مثبتی مشورت کنم.چطور می توانم آدرس ایمیل .یا آیدی ایشان را گیر بیارم.

  26. KN گفت:

    سلام.
    خسته نباشید.
    بنده ۲۳ سالمه و در رشته کامپیوتر در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم و دارای معدل ۱۸ و آیلتس ۷ و دارای ۲ توصیه نامه و انگیزه نامه قوی هستم.
    بنده تسلط خوبی به زبان های برنامه نویسی java script و react دارم و پروژه هم در زمینه طراحی وب سایت با زبان java script دارم.
    خواستم بدونم که شانسم برای قبولی در دانشگاه های برتر آمریکا مثل MIT برای فوق لیسانس کامپیوتر چقدره؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      احتمال دریافت بورسیه تحصیلی در دانشگاه‌های برتر آمریکا مانند استنفورد بسیار سخت است، شما رزومه خیلی خوبی دارید، پیشنهاد می‌کنم که شانس خودتان را امتحان کنید.

  27. KN گفت:

    استنفورد که توی کانادا نیست اصلا

  28. سهیل گفت:

    با بورسیه دانشگاه شریف میشه انتقال گرفت به آیت دانشگاه

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورت داشتن رزومه خوب بلی امکانپذیر است و اگر تصور می‌کنید که رزومه خوبی دارید، لطفاً شانس خودتان را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید