انجام کلیه امور اپلای
این قسمت از اطلاعات ما عموماً برای گروهی از افراد جذاب است که میخواهند در زمینهی ادامهی تحصیل در دانشگاههای خارجی یک راهنمای جامع و کامل و یکدست داشته باشند. همانطور که میدانید اپلای کردن شرایط و مراحل مختلف و گوناگونی دارد، به شما توصیه میکنیم با داشتن اطلاعات کافی و درست اقدام به اپلای کنید یا در غیر این صورت سعی کنید در انجام کلیه امور اپلای خود از مشاوره شرکتهایی که دارای خدمات مناسب و قابل اعتماد هستند، استفاده کنید.
نکست ابرود سعی میکند راهنمای کاملی از چگونگی اپلای را در اختیار شما بگذارد و در انجام کلیه امور اپلای به شما کمک کند. ما سعی میکنیم این مراحل را در چند گام کوچک برای شما خلاصه کنیم. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به شما پیشنهاد میدهیم به صورت مستقیم از طریق تلفن یا ایمیل با موسسهی ما در تماس باشید.
از مراحل اخذ پذیرش از دانشگاههای خارجی شناسایی و اعتبارسنجی دانشگاه مد نظر شما است. در صورتی که قصد ادامه تحصیل در یک دانشگاه معتبر دارید یا اینکه قصد دارید بعد از اتمام تحصیل خود به ایران برگردید، حتماً نام دانشگاه مورد نظر خود را در فهرست دانشگاههای اعلام شده وزارت علوم بررسی کنید. در این صورت شما میتوانید از ارز دانشجویی استفاده کنید. کارشناسان متخصص ما در نکست ابرود همواره در تمام مراحل انجام کلیه امور اپلای در کنار شما هستند و راهنماییهای لازم را به شما ارائه میدهند.
اگر قصد ادامهی تحصیل یکی از کشورهای اروپایی را دارید و پذیرش آن را دریافت کردهاید، گام بعدی شما در امر تحصیل، اخذ روادید و ویزا خواهد بود؛ مخصوصاً در موارد بسیار زیادی دریافت ویزای شینگن میتواند با مشکلات و سوالات بسیار زیادی ذهن شما را درگیر کند. به شما توصیه میکنیم از مشاورههای بسیار دقیق و قابل اعتماد برای رفع مشکل خود استفاده کنید. کارشناسان نکست ابرود میتوانند در انجام کلیه امور اپلای شما را راهنمایی کنند.
به یاد داشته باشید که از مهمترین مواردی که میتواند شما را در امر ادامه تحصیل در دانشگاههای خارجی موفق کند داشتن انگیزهی خوبی برای ادامه تحصیل میباشد. بیشتر دانشگاهها یک انگیزه نامه بسیار قوی میخواهند تا شما در آن علتهای ادامه تحصیل خود و ورود خود به آن کشور را بنویسید. سوالاتی مانند که چرا دانشگاه مورد نظر انتخاب کردید یا چرا با این رشته و این گرایش در ادامه خواهید داد. در صورتی که توانایی نوشتن انگیزهنام خوبی را دارید، میتوانید خودتان اقدام به نوشتن کنید و در صورتی که تمایل داشته باشید میتوانیم یک انگیزهنامه حرفهای برای شما تهیه کنیم. فقط در نگارش انگیزهنامه این نکته را مد نظر داشته باشید که نباید از انگیزهنامههای آماده موجود در اینترنت استفاده کنید، چون در صورتی که استاد شما متوجه این قضیه شود، بلافاصله اقدام به ریجکت شما خواهد کرد.
برای انجام کلیه امور اپلای به شما پیشنهاد میکنیم توصیه نامههای موجود را در هر مقطعی بسیار جدی بگیرید. برخی از دانشگاهها ۲ تا ۳ توصیه نامه برای اعطای پذیرش به دانشجویان خود نیاز دارند. این گونه توصیه نامهها برگههایی هستند که از طریق استادهای کارشناسی یا کارشناسی ارشد شما نوشته میشوند و در آن دلایل خود را جهت توصیه کردن شما برای ادامه تحصیل در دانشگاه مورد نظر را بیان میکنند.
شما میتوانید خودتان اقدام به نوشتن توصیه نامه مورد نیاز خود کنید یا از کارشناسان خبره نکست ابرود راهنماییهای لازم را دریافت کنید. توصیه نامه یکی از حیاتیترین مراحل امور اپلای است. شما هنگام ارتباط با کارشناسا ما ویژگیهای خود را بیان میکنید و براساس دانشگاه مقصد، استاد موردنظرتون و اساتید ایرانی که با آنها درس گذراندهاید، یک توصیه نامه مناسب را تهیه و تدوین کرده و در اختیار شما قرار میدهیم.
به یاد داشته باشید بعد از تمامی این موارد داشتن یک پیشینهی علمی مناسب، نمرات خوب و همینطور مقالهها و کتابهای علمی میتواند شما را در زمینهی پیشرفت علمیتان کمک کند و میتواند از پلههای بسیار مرتفع باشد که شما را در جهت ادامه تحصیل در خارج از کشور کمکهای شایانی بنماید.
موسسه مهاجرتی ما مفتخر است که در انجام کلیه امور اپلای و در تمامی موارد بالا که اشاره کردیم میتواند به شما راهنماییها و مشاورههای بسیار مفیدی ارائه دهد. اقدام به مهاجرت تحصیلی تنها گام اول است که شما باید بردارید و در تمام طول راه که می پیماید موارد بسیار زیادی وجود دارد که شما بدون اطلاع و مشاوره دقیق از آنها میتوانید با مشکلات بزرگی در ادامه زندگی تحصیلی خود مواجه شوید.
در صورتی که در مراحل اپلای کردن خود مشکل داشته باشید، میتوانید با کارشناسان متخصص ما از طریق ایمیل یا راههای ارتباطی که در صفحه تماس با ما قید شدهاند، ارتباط برقرار کرده و از راهنماییهای آنها بهرهمند شوید.
سلام. خسته نباشید
من خیلی خیلی نا امید شدم. همه آرزو هام دیگه از بین رفت. واقعا چیکار میشه کرد؟ نه میشه موند. نه میشه رفت!
من خودم عضو نخبگان بودم و سوابق تحصیلی خوبی داشتم. قصد اپلای برای دکتری داشتم. خدمت نخبگان هم انجام دادم و کارت پایان خدمت هم گرفتم. ولی درست بعد اون کرونا اومد و بعد دلار سرسام آور رفت بالا. منم که پول توی حساب بانکی برای گرفتن نامه استطاعت نامه مالی بانکی بود کلا از ارزش افتاد. الان واقعا دیگه هیچ امیدی برای اپلای برام نمونده. چیکار میتونم بکنم؟! راهنمایی کنید منو. برم خودمو بکشم و راحت بشم؟
هیچ راهی نداره ایران هم بره تو لیست اون کشور هایی که اپلیکشن فی نمیگیرند ازشون و به ما ها کمک های فاند ضروری تعلق بگیره از نهاد های بین المللی؟
به خدا خیلی بی انصافی شد در حق ما که به زور پول جمع کردیم برای رفتن و این بلا سرمون اومد!
دوست عزیز
میدونم خیلی شرایط سختی شده و همه ما به نوعی قربانی مواردی هستیم که هیچ گونه دخل و تصرفی در آن نداریم. شما، من و خیلی از ماها دچار این مشکل هستیم. من هم مثل شما دچار مشکلاتی به خاطر مشکلات اقتصادی ( نه لزوماً از جنس شما، بلکه نوع دیگر ) هستم و پروسه مهاجرتم دچار تاخیر شده است.
به نظر من باید بیشتر تلاش کنیم. من خودم برای این روزها من چند تا تصمیم گرفتم و یه خورده حالم بهتر شده تا اینکه بتونم کارهامو انجام بدم
1- کمتر اخبار گوش بدهم و حرص بخورم.
2- به روزهای خوبی که امیدوارم پیش رویم باشه، فکر کنم و تلاشم را بیشتر کنم.
3- قدر داشتههام مانند خانوادهام را بدونم.
4- فلوکستین مصرف میکنم.
شاید به نظر شما، این حرفها بیخودی بیاید. واقعیتش اینکه جز سختترین دورههای تاریخی و در یکی از سختترین کشورها هستیم و به نظر انتخابی نداریم بین تسلیم شدن یا تلاش بیشتر
[…] چگونه اپلای کنیم و برای گرفتن اخذ پذیرش از دانشگاه چه مراحلی را باید سپری کنیم؟ […]