شرایط تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور

اگر قصد تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با برنامه ریزی و تلاش به هدف خود دست پیدا کنید. اگر جدیت و پشتکار کافی در مطالعه داشته باشید خواهید توانست واحدهای درسی را با موفقیت پشت سر گذاشته و در زمان مناسب از دانشگاه فارغ التحصیل شوید. در واقع باید گفت که تحصیل در خارج از کشور به معنی سفر به خارج از کشور نیست و در طول دوره‌ی تحصیلی خود ممکن است با مسائل بسیاری رو به رو شوید. قبل از اقدام به تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور باید شرایط کشوری که ادامه تحصیل در آن را دارید و همچنین دانشگاهی که مد نظر شما است را به صورت دقیق بررسی کنید. تصمیم گیری در مورد انتخاب یک شهر و دانشگاه به عنوان مقصد تحصیلی در مسیر زندگی شما تاثیر خواهد گذاشت. در واقع هنگامی که به قصد تحصیل به کشور دیگری مهاجرت می‌کنید، زندگی جدیدی در شهر مقصد تحصیلی برای شما شروع می‌شود.

 

تحصیل فلسفه

تحصیل فلسفه

انتخاب مقصد تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور

  مقصد تحصیلی شما ممکن است دارای شرایط جغرافیایی و آب و هوایی متفاوتی با زادگاه یا محل زندگی کنونی شما داشته باشد. بنابراین، قبل از انتخاب نهایی مقصد تحصیلی‌تان باید از سازگاری خود با آب و هوای آنجا اطمینان حاصل پیدا کنید. کشوری که به قصد تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور به آن مهاجرت می‌کنید، دارای فرهنگ و دین متفاوتی خواهد بود. پیشنهاد می‌شود قبل از مهاجرت به مقصد تحصیلی جدیدتان اطلاعات لازم در مورد سبک زندگی و فرهنگ مردم آن کشور را مورد مطالعه قرار دهید. این کار سبب می‌شود که بتوانید روابط دوستانه‌ی جدیدی را با حفظ احترام به فرهنگ و باورهای اهالی بومی مقصد تحصیلی خود برقرار کنید. یکی از مهم‌ترین عواملی که باید به آن توجه کرد زبان رسمی و بومی کشور مقصد تحصیلی است. اغلب اوقات یکی از شرایط ورود به دانشگاه تسلط به زبان رسمی آن کشور است. اما ممکن است شما دانشگاهی را انتخاب کنید که زبان ارائه واحدهای درسی آن، متفاوت با زبان رسمی یا بومی آن منطقه باشد. اگر یک دانشگاه انگلیسی زبان را برای ادامه تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور انتخاب کنید، برای ورود به دانشگاه باید دارای مدرک زبان انگلیسی معتبر و مورد قبول دانشگاه باشید. اما ممکن است اهالی بومی مقصد تحصیلی شما، تسلط کافی به زبان انگلیسی نداشته باشند. در این صورت یادگیری جملات و عبارت‌های کلیدی به زبان بومی مقصد تحصیلی‌تان می‌تواند کمک بسیاری به شما بکند. در روزهای اول ممکن است ایجاد ارتباط با اهالی بومی کمی مشکل به نظر برسد. اما می‌توانید مطمئن باشید که با گذشت زمان شما با زبان مقصد تحصیلی‌تان نیز به اندازه‌ی کافی آشنا خواهید شد و بدون مشکل خواهید توانست نیازهای خود را تامین کنید.

قبل از اقدام به مهاجرت، برآوردی دقیقی از هزینه‌های خود داشته باشید.

 یکی دیگر از مهم‌ترین عواملی که هنگام انتخاب مقصد تحصیلی خود باید به آن توجه کنید، میزان هزینه‌های تحصیلی و همچنین هزینه‌های زندگی در شهر و کشور مورد نظر شما است. پس از اقدام به ثبت‌نام باید برآورد دقیقی از مبلغ شهریه‌های دانشگاه در مقطع تحصیلی موردنظرتان محاسبه نمایید. تحصیل در برخی از رشته‌ها و مقاطع در تعدادی از دانشگاه‌ها برای دانشجویان رایگان است. به همین دلیل ورود به این دانشگاه‌ها داوطلبان زیادی دارد و برای موفقیت در اخذ پذیرش از این دانشگاه‌‌ها باید دارای رزومه تحصیلی قوی باشید. علاوه بر این، بسیاری از دانشگاه‌ها به دانشجویان خود بورسیه‌های تحصیلی مختلفی اعطاء می کنند. شرایط اعطای کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان توسط هر دانشگاه به قوانین و مقررات دانشگاه مربوطه بستگی دارد. بورسیه‌های اعطاء شده به دانشجویان می‌توانند هزینه‌های تحصیل و در برخی موارد هزینه‌های زندگی دانشجویان را نیز تحت پوشش قرار دهند. برخی از دانشگاه‌ها به دانشجویانی که در طول دوره‌ی تحصیلی پشتکار و تلاش زیادی نشان دهند و به عنوان دانشجوی ممتاز شناخته شوند، کمک هزینه‌ی تحصیلی اعطاء می‌کنند. قبل از انتخاب دانشگاه مورد نظرتان  شرایط اخذ بورسیه‌ی تحصیلی دانشگاه مربوطه را به دقت مطالعه فرمایید و سعی کنید مدارک لازم برای اخذ کمک هزینه تحصیلی را را تهیه کرده و به دانشگاه ارائه دهید.

 از آنجایی که رشته‌ی فلسفه به دنبال یافتن پاسخ‌هایی برای شناخت وجودی انسان و جهان هستی است، ادامه تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور و فارغ التحصیلی از دانشگاه‌های معتبر می‌تواند کمک بسیاری به رشد فکری شما و در پیشرفت تحصیلی‌تان بکند. همانطور که می‌دانید دانشگاه‌های کشورهای مختلف شرایط متفاوتی برای جذب دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف تعیین می‌کنند. به منظور کسب اطلاعات لازم در مورد مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش در هر دانشگاه می‌توانید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید. در ادامه‌ی مطلب به صورت کلی شما را با شرایط تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور و دانشکده‌هی برتر رشته‌ی فلسفه آشنا خواهیم کرد.

تحصیل در رشته فلسفه در آلمان

تحصیل فلسفه در آلمان

تحصیل فلسفه در آلمان

دانشگاه‌های آلمان دارای گروه‌های بسیار قوی در زمینه‌ی علوم انسانی هستند. این دانشگاه‌ها سختگیری‌های بسیاری را روی دانشجویان رشته‌های علوم انسانی اعمال می‌کنند و فارغ‌ التحصیلی از رشته‌های علوم انسانی دانشگاه‌های آلمانی کار ساده‌ای نیست. اگر قصد ادامه تحصیل در رشته فلسفه در دانشگاه‌های آلمان را دارید، باید خود را برای یک دوره‌ی تحصیلی جدی آماده کنید و زمان کافی را برای مطالعه در نظر بگیرید. در صورتی که دانشگاه مورد نظر شما دروس مربوط به رشته‌ی فلسفه را به زبان آلمانی ارائه دهد، باید مدرک زبان آلمانی که مورد قبول دانشگاه مربوطه باشد را داشته باشید.

یکی از بهترین دانشگاه‌های آلمان که به جذب دانشجو در رشته‌ی فلسفه می‌پردازد، دانشگاه بن( Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn) است. دانشگاه بن یکی از معروف‌ترین دانشگاه‌های دنیا در رشته‌ی فلسفه است. این دانشگاه در شهر بن آلمان  و در کرانه‌ی رود راین واقع شده است. سالانه دانشجویان بین المللی بسیاری برای ادامه تحصیل در رشته فلسفه در این دانشگاه اقدام به ارسال درخواست اخذ پذیرش می‌کنند.

تحصیل در رشته فلسفه در فرانسه

تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه

فرانسه دارای دانشگاه‌هایی است که از لحاظ کیفیت آموزشی در فهرست رده بندی برترین دانشگاه‌های دنیا قرار دارند. کشور فرانسه دارای جذابیت‌های منحصر به فرد خود است و سالانه دانشجویان بین‌المللی بسیاری با هدف ادامه تحصیل در دانشگاه‌های این کشور به فرانسه مهاجرت می‌کنند. شهر پاریس، پایتخت کشور فرانسه، به عنوان یکی از بهترین شهرهای دانشجویی شناخته می‌شود. اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های کشور فرانسه را دارید، باید تسلط کافی به زبان فرانسوی داشته باشید. بیشتر دانشگاه‌های فرانسه واحدهای درسی خود را به زبان فرانسه ارائه می‌دهند. به همین دلیل تسلط به زبان فرانسوی و داشتن مدرک معتبر زبان فرانسوی یکی از شروط لازم برای ورود به بیشتر دانشگاه‌های این کشور است.

یکی از معروف‌ترین دانشگاه‌های کشور فرانسه که به جذب دانشجو در رشته‌ی تحصیلی فلسفه می‌پردازد، دانشگاه سوربون است. دوره‌ی تحصیلی کارشناسی رشته‌ی فلسفه در دانشگاه‌های فرانسه ۳ سال طول می‌کشد. دانشجویان تحصیلات تکمیلی دوره‌ی کارشناسی ارشد را در ۲ سال و دوره‌ی دکترا را در طول ۳ الی ۴ سال می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: بهترین شهرهای دانشجویی اروپا

تحصیل در رشته فلسفه در کانادا

تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا

بیشتر دانشگاه‌های کشور کانادا در فهرست بهترین دانشگاه‌های جهان از لحاظ کیفیت آموزشی قرار دارند. مدارک تحصیلی اعطاء شده از دانشگاه‌های کانادا دارای اعتبار بین‌المللی اهستند و دانشجویان می‌توانند پس از فارغ‌ التحصیلی از مدرک تحصیلی خود در کشورهای دیگر برای اشتغال به کار یا ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر استفاده کنند. امروزه دانشجویان بسیاری با هدف ادامه تحصیل در دانشگاه‌های کانادا به این کشور مهاجرت می‌کنند. کانادا یک کشور مهاجر پذیر است و تنوع فرهنگی در آن موجب می‌شود که کشور مناسبی برای زندگی مهاجران از نقاط مختلف دنیا باشد. به منظور تحصیل در دانشگاه‌های انگلیسی زبان کانادا باید دارای مدرک معتبر زبان انگلیسی مانند مدرک آیلتس و تافل باشید. برای موفقیت در اخذ پذیرش از دانشگاه‌های فرانسوی زبان نیز لازم است که مدرک زبان فرانسوی معتبر خود را به دانشگاه ارائه دهید. هر دانشگاه شرایط و استانداردهای منحصر به فرد خود را برای جذب دانشجو تعیین می‌کند. برای آگاهی از مدارک مورد قبول هر دانشگاه و حداقل نمره‌ی لازمی که در آزمون‌های زبان باید کسب کنید، می‌توانید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه نمایید.

مقطع کارشناسی رشته‌ی فلسفه در بیشتر دانشگاه‌های کانادا ۴ سال به طول می‌انجامد. دانشجویان می‌توانند به صورت پاره وقت و تمام وقت در مقطع کارشناسی اقدام به ادامه تحصیل بکنند. دوره‌ی کارشناسی ارشد رشته‌ی فلسفه در کانادا نیز تقریباً ۲ سال به طول می‌انجامد. طول دوره‌ی تحصیلی مقطع دکترا دردانشگاه‌های کشور کانادا ۴ سال است. از برترین دانشگاه‌های برتر کانادا که به ارائه رشته‌ی تحصیلی فلسفه می‌پردازند عبارت هستند از: دانشگاه تورنتو، دانشگاه مک گیل، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه آلبرتا و دانشگاه یورک. دانشجویانی که از دانشگاه‌های برترکشور کانادا فارغ التحصیل می‌شوند دارای مهارت‌های پژوهشی بالایی هستند.

تحصیل در رشته فلسفه در آمریکا

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا

دانشگاه‌های کشور آمریکا دارای کیفیت آموزشی بسیار بالایی در سطح جهانی هستند. پذیرش در رشته‌ی فلسفه از دانشگاه‌های آمریکا در مقطع دکترا ممکن است کمی سخت‌تر از رشته‌های دیگر باشد. به همین دلیل فارغ التحصیلی از دانشگاه‌های برتر آمریکا در مقطع مستر که معادل با مقطع کارشناسی ارشد است، می‌تواند سکوی پرشی برای قبولی در مقطع دکترای این رشته باشد. برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا به ارائه‌ی مدرک زبان معتبر با نمره‌ی قابل قبول و یک رزومه‌ی تحصیلی قوی نیاز خواهید داشت.

از برترین دانشگاه‌های آمریکا که در رشته‌ی فلسفه اقدام به جذب دانشجو می‌کنند می‌توان به دانشگاه‌های زیر اشاره کرد: دانشگاه پرینستون، کالج بوستون، دانشگاه پنسیلوانیا، دانشگاه استندفورد، دانشگاه کرنل، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه کلمبیای نیویورک، و دانشگاه هاروارد.

به نظر شما بهترین دانشگاه و کشور برای ادامه تحصیل در رشته فلسفه کجا است؟ برای اخذ پذیرش چه شرایطی را باید داشته باشید؟ نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.

منبع: studyabroad

181 پاسخ به “شرایط تحصیل در رشته فلسفه در خارج از کشور”

  1. رضا ميرزاخاني گفت:

    با درود
    من دانشجوي ترم آخر فلسفه هنر هستم و قصد اخذ بورسيه تحصيلي در مقطع post doc دارم
    لطفا راهنمايي بفرماييد

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این نکته را باید مد نظر داشته باشید که تمام مدارک شما از مقطع لیسانس تا دکتری آزاد باشد و سپس رزومه شما بررسی شود تا بهتر بتوانیم، شما را راهنمایی کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می توانید رزومه خودتان را از طریق ایمیل برای همکاران ما ارسال کنید و آنها بعد از بررسی شما را به بهترین نحو راهنمایی خواهند کرد.

  2. حمیده زارع گفت:

    سلام
    با آرزوی اوقات خوش
    ادمین گرامی سوال من اینه که من دانشجوی ترم سوم فلسفه اسلامی دانشگاه بوعلی هستم و اطلاعاتی راجب کسب بورسیه ی تحصیلی میخواستم،امکان راهنمایی هست؟

  3. فرزانه گفت:

    سلام من دانشجوی رشته ی پزشکی ام و میخوام برای رشته فلسفه اپلای کنم. میشه شرایط را توضیح بدید

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز

      شما برای دریافت پذیرش همراه با شهریه برای کانادا شانس دارید. برای بررسی دقیق‌تر رزومه‌تان می‌توانید رزومه خودتان را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید و بعد از بررسی رزومه شما توسط همکاران ما، نتیجه را برای شما اعلام خواهند کرد.

  4. کاظم گفت:

    سلام و عرض ادب
    من دانشجوی دکترای فلسفه هستم.اگر بخواهم برای تحصیل در دوره ارشد همین رشته اقدام کنم،آیا مدرک دکتری من تاثیری در جذبم دارد یا نه؟
    سپاس

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که شما شرایط سنی و زبان را داشته باشید، می‌توان برای ارشد مجدد برای شما پذیرش گرفت. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل با همکاران ما در ارتباط باشید.

  5. مژگان گفت:

    سلام و وقت بخیر من کارشناس ارشد فلسفه هستم و دوست دارم برای دکتری مهاجرت کنم، کارشناسی فلسفه و حکمت خوندم و ارشد منطق فهم دین، بنظرتون بهترین گزینه برای تحصیل چیه که البته مقرون به صرفه هم باشه

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورت داشتن مقاله و نمره زبان می‌توانید پذیرش تحصیلی کنید. با توجه به رشته شما، می‌توانید در اروپا یا کانادا تحصیل کنید. در صورتی هم که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این پروسه راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل رزومه تحصیلی خودتان را به همکاران ما ارسال کنید، آنها بعد از بررسی نتیجه را به شما اعلام خواهند کرد.

  6. مجتبی گفت:

    سلام
    من دارای دیپلم ریاضی-فیزیک هستم ولی کنکور انسانی دادم و الان هم دانشجو رشته ی زبان و ادبیات عربی در دانشگاه دولتی گیلان هستم
    می خواستم بپرسم منی که تحصیلات آکادمیک در رشته فلسفه ندارم (ولی مطالعات گسترده ای بصورت شخصی در این زمینه داشتم و دارم) چگونه می تونم برای تحصیل در رشته فلسفه در مقطع کارشناسی برای خارج از کشور بویژه کشور هایی که نام بردید اقدام کنم؟؟
    با تشکر از سایت خوبتون!

  7. علی گفت:

    سلام. من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران در دانشگاه صنعتی شریف هستم و چیزی هم تا انتها نمونده. می خواستم ادامه تحصیلم در رشته فلسفه باشه. پذیرش ارشد برام مهیاتره یا دکتری؟ چه کشور و کدوم دانشگاهی تمایل بیشتری برای جذب فارغ التحصیلان رشته های غیر مرتبط نشون میدن؟ بنای فکری خودم بر این بوده که کنکور ارشد در ایران بدم و مدرک ارشد فلسفه رو که گرفتم برای دکتری مهاجرت کنم. آیا پیشنهاد بهتری دارید؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      رشته غیرمرتبط علاوه بر پذیرش ویزا، به احتمال زیاد برای شما مشکل‌ساز خواهد بود و این تغییر رشته ریسک پذیرش شما را افزایش خواهد داد.

  8. علی گفت:

    من دانشجو فلسفه هستم میخواستم ببینم برای ارشد از طرف کشور مقصد بورسیه میکنند؟

  9. علیرضا گفت:

    سلام خسته نباشید
    من کارشناسی در رشته سینما خوندم و در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد سینما هستم و می خواستم ببینم اگر بشه برای یک کشور اروپایی یا آمریکایی برای کارشناسی ارشد یا دکتری فلسفه اپلای بگیرم. ترجیحا کشوری که هزینه های تحصیل و اقامت رو هم بپردازد.
    ممنونم از راهنمایی شما.

  10. محمد احسان گفت:

    با سلام.برای پذیرش دکترا رشته ارشد فلسفه راحتتر پذیرش میگیره یا ارشد مدیریت؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بستگی زیادی به رزومه شما دارد. لطفاً رزومه خودتان را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید، همکاران ما در اسرع وقت شما را راهنمایی خواهند کرد.

  11. ملودی گفت:

    سلام.عدر میخام برای پذیرش دکترا و فاند گرفتن حتما باید رشته کارشناسی و ارشد و دکترامون مرتبط باشه؟اگر کارشناسی بازیگری خونده باشیم و ارشد مدیریت امکان گرفتن فاند دکتری برای مدیریت هست؟

  12. B گفت:

    باسلام
    من رشته کارشناسیم فلسفه و حکمت هست و رشته کارشناسی ارشدم فلسفه و کلام دانشگاه مازندران با معدل ۱۸.۳۰
    خواستم بدونم امکان اپلای گرفتن برای مقطع دکتری توی کدوم کشور برام پذیرشش راحت‌تره؟! آیا شانسی دارم؟

    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم??

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که نمره زبان آیلتس ۷ داشته باشید، می‌توان برای دکترا اقدام کرد. برای ارشد مجدد هم معدل بالای ۱۶ و نمره زبان آیلتس ۶ مورد نیاز است.

  13. B گفت:

    سلام ممنون از پاسخ گویی شما??
    بنظر شما برای کدوم کشورها میتونم اپلای بگیرم؟؟

  14. ? گفت:

    سلام من دانشجوی ترم اول فلسفه از دانشگاه شهید بهشتی ام میخواستم بدونم برای مهاجرت تحصیلی برای ارشد میانگین کل ترم ها مهمه یا فقط ترم آخر ؟؟؟ و نمره آیلتس باید چند باشه ؟؟

  15. پرند گفت:

    سلام من دانشجوی ترم اول فلسفه از دانشگاه شهید بهشتی ام میخواستم بدونم برای مهاجرت تحصیلی برای ارشد میانگین کل ترم ها مهمه یا فقط ترم آخر ؟؟؟ و نمره آیلتس باید چند باشه ؟؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      معدل مهمه، برای رشته‌ها شما اکثراً ۶.۵ نیاز است البته برای کشورها و دانشگاه‌های مختلف متفاوت است.

  16. سارا گفت:

    سلام. وقت بخیر. من مدرک دکترای فلسفه دارم و میخواستم ببینم برای پست داک در اروپا امکانش هست راهنماییم کنید؟کدوم کشورها، کدوم دانشگاه‌ها ؟!

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای رشته شما پست داک رشته شما، شانس پذیرش پایین است و با توجه به ظرفیت محدود بهترین پیشنهاد این است که هر جا که امکانش است، اپلای کنید و پذیرش بگیرید.

  17. فاطمه گفت:

    سلام وقتتون بخیر می خواستم بپرسم شانس اپلای واسه رشته ی زبان وادبیات انگلیسی چقدره؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این سوال کلی است و بستگی به شرایط شما دارد ولی در حالت کلی در رشته شما دریافت فول فاند کامل سخت است.

  18. بارزان فتحی گفت:

    سلام و عرض ادب جناب من میخوام کنکور انسانی بدم و علوم اجتماعی تهران قبول بشم سال ۱۴۰۱ کنکور دارم برای دانشگاه تهران باید رتبه ام چند باشه؟
    ممنون میشوم که پاسخگو باشید

  19. سارا گفت:

    سلام،
    من دانشجوی ترم چهار فلسفه غرب دانشگاه علامه هستم،میخواستم ببینم میتونم برای ارشد دانشگاه های اروپایی اپلای بدم؟ و اینکه برای قطعی بودن اپلای چه چیز هایی معیار است؟(معدل کل،نمره زبان و…؟)

  20. راضیه گفت:

    سلام من دانشجو رشته تاریخ تمدن ملل اسلامی هستم و برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و فلسفه بخونم . میخواستم بدونم برای دکتری امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور هست ضمن اینکه از استادام شنیدم که کشور ترکیه و مصر هم برای رشته فلسفه و تاریخ تمدن خیلی خوبن

  21. رامین گفت:

    من مدرک کارشناسی ارشد فلسفه غرب از دانشگاه علامه دارم.
    چجوری میتونم برای دکتری اپلای بگیرم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای اپلای می‌توانید با مدرک زبان، ارشد معدل خوب و مقالات آی اس آی ایمپکدار، اقدام کنید ولی شانس پذیرش یا فاند یا بدون برای رشته شما خیلی بالا نیست.

  22. علی گفت:

    سلام من دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی هستم و در صورت بالا بودن معدل، مدرک زبان و داشتن مقالات و مناسب بودن دیگر شرایط شانس پذیرش در فلسفه تعلیم و تربیت یا فلسفه دین برای ارشد در اروپا یا امریکا به صورت فول فاند خواهم داشت؟
    و اینکه آیا محدودیت سنی برای پذیرش در ارشد وجود داره؟

  23. Ro گفت:

    سلام برای بورسیه گرفتن با دیپلم چه شرایطی وجود داره؟مثلا سن خاصی میخواد یا باید حتما دیپلم رشته انسانی باشه و معدل و … ؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای دریافت بورسیه از مقطع کارشناسی شما می‌توانید در یکی از کشورهای فرانسه، ایتالیا، نروژ یا آلمان ادامه تحصیل دهید و نیاز است که مدرک زبان کشور مقصد در سطح c1 را داشته باشید و باید معدل دبیرستان شما هم بالای ۱۸ باشد.

  24. نازنین گفت:

    سلام من دانشجوی مترجمی زبان عربی دانشگاه تهران هستم و مدرک کارشناسی حوزه علمیه رو هم دارم میخواستم بپرسم برا ارشد توو رشته فلسفه میتونم از کشور مقصد بورسیه بگیرم؟؟

  25. محمد حسن فاطمی نیا گفت:

    سلام علیکم من دکتری فلسفه تطبیقی با گرایش فلسفه ذهن دارم و با نمره عالی دفاع کرده ام
    امکان پسا دکتری در فلسفه ذهن کجا داریم و چه کاری باید انجام بدهم ممنون می شوم به ایمل من بفرستید با تشکر

  26. الی گفت:

    سلام ببخشید من فارغ التحصیل رشته فلسفه منطق هستم لیسانسم فلسفه اسلامی بوده و ارشدم منطق، تقریبا سه چهار سالی هست که فارغ التحصیل شدم و بعد از اون دنبال کار گشتم و چون کاری گیرم نیومد رفتم دنبال زبان انگلیسی و یه زبان دیگه یه سوال داشتم میخوام بدونم اگه از الان باز دنبال فلسفه رو بگیرم و سعی کنم رزومه خوبی از تحقیقات و ترجمه ها و این چیزا برای خودم درست کنم امیدی هست که بتونم دانشگاه های اروپایی برای دکترا برم؟ یا دکترا رو ایران بگیرم و برای مقطع بالاتر برای دانشگاه های اروپایی اقدام کنم… البته بزودی آیلتسم رو میگیرم و به زبان کره ای هم مسلط هستم گفتن می تونم برای زبان کره ای اقدام کنم و یکی از دانشگاه های خوب کره برای مقطع ارشد قبول بشم اما می خوام توی فلسفه شانسم رو امتحان کنم نمی خوام دوباره از اول شروع کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

  27. علی گفت:

    سلام من در رشته کارشناسی حقوق در دانشگاه علوم و تحقیقات درس میخوانم آیا میتونم برای کارشناسی ارشد در رشته فلسفه غرب در دانشگاه های کشور آلمان یا آمریکا و … درس بخوانم ؟

  28. یاسین گفت:

    سلام من دانشجوی فلسفه غرب معدل ۱۸ هستم برای کارشناسی ارشد چقد شانس دارم و شرایط؟

  29. محمدرضا نصوحی گفت:

    باسلام و احترام
    بنده ۱۸ سال دارم ودیپلم علوم انسانی با معدل ۱۶/۷۸ اخذ کردم و قصد تحصیل در رشته فلسفه به صورت بورسیه فول فاند دارم ایا این امکان وجود داره اگر وجود داره در کدوم کشور میتونم فول فاند بگیرم؟
    باتشکر وقت بخیر

  30. ماهان گفت:

    سلام. من کارشناسی نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی و ارشد فلسفه از دانشگاه تهران دارم. میخواستم بدونم به خاطر نامرتبط بودن رشته کارشناسی و ارشدم شانس دارم؟

  31. سارا گفت:

    سلام وقتتون بخیر. میشه توضیح بدید رزومه خوب برای فلسفه چه چیزی محسوب میشه؟ من دارم مدرک زبان آلمانیم رو میگیرم، دانشگاه تهران فلسفه میخونم و آخراش هستم، ولی نمیدونم منظور از رزومه خوب چیه و چه مقاله هایی مورد نظر هست برای دانشگاه های آلمان؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای ارشد نمره زبان و معدل مهم‌تر از مقاله و سایر موارد است و در صورت داشتن مقاله، منظور مقاله‌های اسکوپوس یا آی اس آی است.

  32. امیر قاسمی گفت:

    سلام وقتتون بخیر شرایط دانشگاه آزاد تهران واسه رشته فلسفه غرب چیه ؟
    ممنون

  33. نرگس گفت:

    سلام
    من محصل رشته کارشناسی الهیات قم هستم
    بعداز پایان تحصیلات شانس بورسیه تو رشته فلسفه رو میتونم داشته باشم؟شرایط خاصی داره آیا؟؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورت داشتن نمره زبان مناسب و معدل بالا امکان دریافت بورسیه دارید ولی با توجه به رشته محدود است.

  34. محمود گفت:

    سلام، دانشجوی دکتری علوم سیاسی گرایش اندیشه سیاسی هستم، پایان نامه ام در حوزه فلسفه سیاسی بوده، در دانشگاه تهران با معدل بالا هستم، آیا شانسی دارم در ارشد یا دکتری فلسفه تحصیل کنم؟ در ضمن لیسانسم مهندسی بوده

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای کانادا یا ترکیه می‌توان همراه با شهریه اقدام کرد، که برای کانادا ریسک ویزا خواهید داشت.

  35. حسین گفت:

    سلام . لطفا جواب بدهید . من دانشجوی ترم ۳ فلسفه کلام اسلامی دانشگاه اصفهان هستم . معدل ترم ۱و ۲ من بالای ۱۹میباشد . میخواستم ببینم امکان اپلای کردن در رشته ی فلسفه ی اسلامی در کدام دانشگاه خارجی برای من فراهم است ؟دانشگاهی که هزینه های مرا تحت پوشش بورس تحصیلی تقبل کند .با تشکر .

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این نکته را باید مد نظر داشته باشید که امکان دریافت پذیرش برای این رشته بسیار محدود است.

  36. Hoor گفت:

    سلام وقت بخیر من فارغ التحصیل کارشناسی فلسفه دانشگاه علامه با معدل ۱۶ به بالا هستم، خواستم بدونم شرایط تحصیل رایگان در چه کشورهایی رو دارم و از چه طریقی باید اقدام کنم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      به شرط داشتن معدل بالای ۱۶ و نمره زبان حداقل ۶ امکانپذیر است.
      شانس تحصیل رایگان دارید ولی این نکته را باید مد نظر داشته باشید که ۱۰۰% نیست.

  37. مائده گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    من دانشجو ترم ۵ فلسفه و حکمت هستم از دانشگاه حکیم
    و به امید خدا تصمیم دارم برای ارشد فلسفه دین رو در دانشگاه خوارزمی بخونم و برای دکتری در رشته فلسفه اخلاق از دانشگاه نوتردام یا کالج بوستون یا شیکاگو یا تورنتو بورسیه تحصیلی کاملا رایگان یعنی به صورتی که هیچ هزینه ای صرف نکنم از نظر مالی رو اقدام کنم
    در صورت داشتن مدرک ایلتس زبان با نمره۷ و معدل بالای دوره تکمیلی ارشد و انگیره نامه و توصیه نامه خوب آیا میتونم فول فاند دریافت کنم؟
    و اینکه از نظر شما چه چیزهای دیگری لازم و مهم هست ؟
    آیا شانس قبولی در رشته مد نظر در دانشگاه های گفته شده وجود دارد یا نه؟
    و اینکه آیا دانشگاه های نام برده شده تحصیل کاملا رایگان رو برای دانشجویان بین اللمی در نظر دارند یا نه؟
    اگر ندارند دانشگاه هایی که این خصوصیات رو دارند و پوشش کامل دارند رو لطف کنید و معرفی کنید خیلی ممنونم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شانس قبولی در دانشگاه‌های مورد نظر پایین است، باید علاوه بر اون شرایط مقالات ISI را داشته باشید.

  38. سامان گفت:

    سلام من کارشناسی فیزیک دارم، آیا میتوانم ارشد رشته فلسفه را دانشگاه های آلمان بخوانم؟

  39. .. گفت:

    اگه ممکن چند دانشگاه که برای دکتری فلسفه وجود داره و بورسیه و پوشش مالی انجام میدن رو نام ببرید و مدارک لازم و شرایطش رو هم لطف کنید

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      باید براساس سالی که اقدام می‌کنید جستجوی دانشگاه صورت بگیرید. این نکته را هم باید مد نظر بگیرید که نمره زبان، معدل و مقاله لازم است.

  40. سلمان گفت:

    سلام وقت بخیر
    بنده دانشجوی روزانه کارشناسی فلسفه وکلام اسلامی دانشگاه قم هستم میخواستم بدونم درمقطع ارشدودکترا شانس تحصیل درکدوم دانشگاه معتبرجهان رودارم.
    وبه شرط چه شرایطی.
    باتشکر

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      امکان دریافت بورسیه به همراه شهریه در صورت داشتن مدرک زبان ۶ آیلتس وجود دارد.
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این پروسه راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل یا واتس‌آپ با همکاران ما در تماس باشید تا در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند.

  41. ماهی گفت:

    سلام و وقت بخیر. به عنوان استاد دانشگاه و معاون دانشگاهی که تدریس فلسفه انجام میدهد و دارای دکتری فلسفه است و مقاله های مفید و خوبی دارد امکان تدریس در کدام دانشگاه ها وجود دارد؟

  42. حمید گفت:

    سلام.
    من در کنکور رتبه ۱۸۳
    و الان هم دانشجوی رشته فلسفه دانشگاه تهران هستم و چیزی نمانده تا مدرک کارشناسی بگیرم
    معدلم هم بالای ۱۹ است و جزو دانشجویان برتر دانشگاه هستم.
    خواستم بپرسم با این توضیحات میتوانم در دانشگاه های اروپا یا آمریکا تحصیل کنم؟(یا بورسیه شوم؟)
    در ضمن امسال هم برای آیلتس یا تافل امتحان خواهم داد.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما برای تحصیل رایگان شانس دارید ولی این نکته را هم باید مد نظر داشته باشید که برای رشته‌های علوم انسانی ۱۰۰% نیست.

  43. عبدالمطلب گفت:

    درود.ببخشید من لیسانس فلسفه دانشگاه مفید رو دارم با معدل بالای هفده و ارشدم در پژوهشکده علوم شناختی درس خوندم.میتونم دکتری در خارج از ایران برای فلسفه فاند بگیرم؟(با توجه به اینکه ارشدم فلسفه نبوده)

  44. .. گفت:

    وقت بخیر
    من ارشد فلسفه دین از دانشگاه علامه با معدل ۱۸
    لیسانس فلسفه و حکت اسلامی از دانشگاه حکیم سبزواری با معدل ۱۵
    دو مقاله isi
    و ایلتس ۸
    گپ تحصیلی هم ندارم
    برای پذیرش در چه دانشگاهی برای رشته فلسفه اخلاق یا فلسفه دین شانس فول فاند رو دارم ؟

  45. رایان گفت:

    عرض سلام و تشکر از شما
    دانش‌آموخته ارشد رشته فلسفه و کلام هستم قصد تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه ههای خارج از کشور دارم چطور میتوانم از راهنمایی شما بهره‌مند شوم با تشکر

  46. رایان گفت:

    ارشد فلسفه کلام با معدل ۱۵:۵۰ از دانشگاه مازندران و همچنین لیسانس فلسفه و حکمت دانشگاه حکیم سبزواری ، مقاله پژوهشی،

  47. عماد گفت:

    سلام، من میخوام در دانشگاه های المان و فقط المان درس بخونم ترجیحا رشته ای هنری مثل فلسفه هنر که کار عملی از من نخوان چون چیزی بلد نیستم، چه پیشنهاداتی دارین برام، چه طوری میتونم مستقیم با شما در ارتباط بشم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای چه مقطعی مد نظر دارید؟
      لطفاً رزومه خودتان را از طریق ایمیل یا واتس‌آپ به همکاران ما ارسال کنید تا به شما مشاوره بدهند.

  48. نرگس گفت:

    سلام . من دانشجوی ترم ۳ کارشناسی فلسفه از دانشگاه تبریزم . برای اینکه بتونم به دانشگاه های المان اپلای کنم باید چیکار کنم ؟

  49. ابتسام گفت:

    سلام دانشجوی فلسفه هستم خاستم بدونم شرایط بورس آلمان به چه صورته و حداقل نمرات لازم چقدره ممنون میشم جواب بدید

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما باید معدل کارشناسی بالای ۱۶ و نمره زبان حداقل آیلتس داشته باشید تا بتوانید تحصیل رایگان داشته باشید.

  50. سیدرضافاطمی گفت:

    سلام علیکم
    حقیر دکتری فلسفه و حکمت اسلامی هستم از علوم و تحقیقات معدل ۱۷
    نمره زبان هم ept قبولی دارم.
    مقاله علمی و پژوهشی هم زیاد دارم.
    در مقطع فوق دکترا در کانادا چگونه بورسیه رایگان بگیرم؟
    باکمال تشکرالاحقرسیدرضافاطمی

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      داشتن مجلات بین‌المللی ISI و اسکوپوس بیشتر مد نظر است و و نمره زبان آیلتس یا تافل شما

  51. حنا گفت:

    سلام وقتتون بخیر من الان کلاس یازدهم انسانی هستم و علاقمند ب رشته فلسفه میخواستم بدونم من اگ بخوام در کشور دیگ ادامه تحصیل بدم باید در ایران کنکور فلسفه بدم یا اینکه در کشور دیگ و اینکه چجور میتونم بورسیه بشم ؟

  52. حنا گفت:

    سلام وقتتون بخیر من الان کلاس یازدهم انسانی هستم و علاقمند ب رشته فلسفه میخواستم بدونم من اگ بخوام در کشور دیگ ادامه تحصیل بدم باید در ایران کنکور فلسفه بدم یا اینکه در کشور دیگ و اینکه چجور میتونم بورسیه بشم ؟ بعد اینکه شرایطشون چیه کنکورشون داخل کشورشون انجام میشه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در مورد ادامه تحصیل در ایران یا خارج از کشور باید خودتان تصمیم بگیرید ولی این نکته را مد نظر داشته باشید که بعد از اخذ دیپلم می‌توانید در یکی از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا یا نروژ ادامه تحصیل دهید ولی خب باید معدل بالای ۱۸ برای دیپلم و البته نمره زبان کشور مقصد را در سطح c1 داشته باشید.
      این نکته را هم باید مد نظر داشته باشید که در حالت کلی شانس دریافت بورسیه برای رشته فلسفه بسیار کم است.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      باید این نکته را مد نظر داشته باشید که کشورهای مختلف شرایط متفاوت است و این نکته را هم باید مد نظر داشته باشید که برای مقطع لیسانس بورسیه‌ها محدودتر است.

  53. زکیه سلیمی گفت:

    من دانشجوی مقطع دکتری هستم و مشغول انجام رساله ی دکتری
    رشته فلسفه ی تعلیم و تربیت
    برای مهاجرت تحصیلی چطور باید اقدام کنم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

  54. هادی شایقی گفت:

    سلام من دانشجوی ترم یک ارشد فلسفه غرب دانشگاه تهران هستم.لیسانسم رو هم در دانشگاه تهران در فلسفه غرب با معدل ۱۹.۳۱ تموم کردم،سمپل رایتینگ خوب هم دارم چنتا و میتونم راحت به یه سری دوستانم بدم تا تبدیلش بکنن به انگلیسی. ریکامندیشن رو هم باز چنتا استاد در دانشگاه تهران هستن که میتونن برام بنویسن.منتها فقط مشکل من آیلتسم هست که تا رسوندن به نمره هفت قدری زمان می بره مثلا تا فروردین و اردیبهشت.من میخواستم ارشد دانشگاه تهران رو انصراف بدم،بشرطی که بتونم برای مستر سپتامبر سال بعد یعنی ۲۰۲۲ فول فاند بشم ولی مسئله اینجاست که ددلاین ارسال رزومه معمولا برای دانشگاهای خوب تا ژانویه هست ولی من‌نمیتونم تا ژانویه نمره آیلتس خوبی بگیرم،شما میتونین راهنمایی ام کنین که آیا دانشگاهای خوبی هستن که ددلاین ارسال رزومه در اونها تا آخرای آوریل باشه البته اسکولارشیپ نه پولی

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      متاسفانه اسکولارشیپی که برای مستر رشته شما و با توجه به شرایط شما باشد را نمی‌شناسیم.

  55. سیدرضافاطمی گفت:

    باسلام و احترام حقیر دانش آموخته دکترای تخصصی فلسفه و کلام اسلامی در علوم و تحقیقات تهران هستم با معدل ۱۵/۸۰ و نمره قبولی زبان ۵۵۰ .و دارای دو مقاله علمی و پژوهشی و چند مقاله آزاد داخلی. جهت ادامه تحصیل در فوق دکترای الهیات آیا شانس داریم یا نه؟ حقیر معلم آموزش وپرورش نیز هستم. باکمال تشکر

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بزرگوارید شما، شرایط سنی و رزومه دقیق می‌تواند برای راهنمایی موثر باشد ولی خب برای رشته مورد نظر شما شرایط سخت است. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این پروسه راهنمایی کنند، می‌توانید رزومه تحصیلی خودتان را از طریق ایمیل به همکاران ما ارسال کنید تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنند.

  56. الهام گفت:

    سلام من رشته ام الهیاته برا ارششد میخوام فلسفه بخونم کدوم گرایشش به نظرتون برا مهاجرت شانس بیشتری داره؟

  57. مجتبی گفت:

    با سلام
    آیا همان کاهش شانس پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد فلسفه در مورد رشته هایی که کارشناسی غیر مرتبط دارند ، در مورد رشته حقوق هم وجود دارد !؟
    بعنوان مثال اگر من که دانشجوی ترم آخر کارشناسی حقوق هستم و بخواهم در رشته ارشد فلسفه پذیرش بگیرم ، آیا مثل سایر رشته های دیگر شانس پذیرش کمتری بدلیل تغییر رشته دارم و یا رشته حقوق متفاوت است و شانس پذیرش در این رشته با وجود تغییر رشته در مقطع ارشد فلسفه بیشتر است!؟

  58. سامان گفت:

    درود جناب میخواستم بدونم شرایط بورسیه شدن در مقطع دکتری در دانشگاه های آلمان چه هستش؟ چه رزومه ای لازم داره و آیا میشه فول فاند گرفت یا نه و اگر نه هزینه های تحصیل به چه شکل هستش
    با سپاس

  59. سامان گفت:

    درود جناب میخواستم بدونم شرایط بورسیه شدن در مقطع دکتری در دانشگاه های آلمان چه هستش؟ چه رزومه ای لازم داره و آیا میشه فول فاند گرفت یا نه و اگر نه هزینه های تحصیل به چه شکل هستش
    با سپاس

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بستگی به رشته دارد و برای هر رشته متفاوت است. داشتن مقاله در صورت امکان و برای برخی از رشته‌ها، معدل بالا، نمره زبان بالا، سابقه تحقیقاتی یا کار مرتبط به شما کمک می‌کند تا شانس بالایی در دریافت بورسیه تحصیلی داشته باشید.

  60. ماه گفت:

    سلام من دانشجوی تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت هستم. پایان نامم در حوزه آموزش فلسفه به کودکان است. با این حساب شانس گرفتن بورسیه را دارم؟ در چه کشوری؟

  61. عرفان عبدالعظیمی گفت:

    یک سوالی داشتم
    اینکه بنده طلبه ام و قصد دارم به موسسه امام خمینی(ره)بروم و بعد از اخذ مدرک کارشناسی رشته فلسفه آیا امکان بورسیه رایگان در دانشگاه های خارج مثل دانشگاه میک گیل کانادا را دارم؟؟
    اگه ممکنه بصورت کامل توضیح بفرمایید؟؟؟؟

  62. امیدعبدالعظیمی گفت:

    یک سوالی داشتم
    اینکه بنده طلبه ام و قصد دارم به موسسه امام خمینی(ره)بروم و بعد از اخذ مدرک کارشناسی رشته فلسفه آیا امکان بورسیه رایگان در دانشگاه های خارج مثل دانشگاه میک گیل کانادا را دارم؟؟
    اگه ممکنه بصورت کامل توضیح بفرمایید؟؟؟؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      برای مقطع کارشناسی ارشد در کانادا عموماً بورسیه نمی‌کنند و نیاز به تاییدیه مدرک هم وجود دارد.

  63. Sepehr گفت:

    سلام و عرض ادب
    من دانشجوی رشته فلسفه و کلام هستم و علاقه دارم برای تحصیل به لندن برم.آیا این امکان برام فراهمه؟

  64. آیدا صادق گفت:

    با سلام
    من لیسانسم اقتصاد نظری است وفوق لیسانسم فلسفه اسلامی از یک دانشگاه غیر انتفاعی است.
    میتونم پذیرش برای دکترای فلسفه اسلامی بگیرم؟اصلا گرایش فلسفه اسلامی تو خارج داریم؟

    همین طور میخوام بدونم با فوق لیسانس فلسفه میتونم رشته های مشابه از خارج پذیرش بگیرم؟ مثل جامعه شناسی ادیان، ادیان و عرفان و …

    حتی نمی دونم چه رشته هایی برای دکتری این رشته هست.

    و اینکه فلسفه تو کشور خودمونم هر دانشکاهی سبک و سیاق و جهان بینی خاص تر خودش و اساتید خودشو داره. چطور میتونم بفهمم کدوم دانشگاه در خارج به آن چیزی که من مد نظرمه نزدیک تره؟

    و اینکه کدام دانشگاه ها پذیرش رایگان دارند تو این رشته و شرایطشون چیه؟

    و اینکه فارغ التحصیلان این رشته در خارج امکان جذب شدن در چه جایگاه هایی دارند؟

    و حداقل هزینه لازم و حداکثر هزینه جهت شرکت در این رشته چقدر است.

    ممنون

  65. سعادت گفت:

    سلام وقت شما بخیر
    بنده مدرک کارشناسیم حوزویه و ارشد فلسفه علم(دانشگاه مفید که همکاری با دانشگاههای خارج از ایران داره) هستم، شانس قبولی دکترای فلسفه فیزیک و یا ذهن رو در خارج از ایران دارم؟ با توجه به اینکه مدرک کارشناسیم حوزویه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      باتوجه به رزومه بلی امکانپذیر است ولی این نکته را باید مد نظر داشته باشید که شانس در این رشته با توجه به رزومه پایین است.

  66. حجت اله غلامی گفت:

    سلام خسته نباشید.
    بنده نیز میخواستم ببینم بهترین دانشگاه فلسفه کشور کدومه؟ و با چه رتبه ای میشه بورسیه دانشگاه خارجی شد؟

    ممنون میشم جواب بدید⚘

  67. محسن گفت:

    سلام وقت بخیر
    من امسال کنکور انسانی میدم و قصد اخذ بدرسیه به آلمان دارم علاوه بر یادگیری و مدرک زبان آلمانی، قبول کردنمون این کشور برای تحصیل به چه شرایط دیگه نیاز داره و به چه چیز های دیگری توجه می‌کنند و برای رشته ی فلسفه بهتر هست یا جغرافیا؟

  68. محسن گفت:

    سلام وقت بخیر
    من امسال کنکور انسانی میدم و قصد اخذ بورسیه ی آلمان را داشتم و میخواستم بدونم علاوه بر یادگیری و گرفتن مدرک این زبان به چه شرایطی نیاز هست و به چه چیز های دیگری نیاز هست و توجه می‌کنند و تحصیل در این کشور برای رشته جغرافیا بهتر است یا فلسفه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      نکته اولی که باید مد نظر داشته باشید این است که شما باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید نه زبان انگلیسی
      شما باید معدل دیپلم بالای ۱۸ داشته باشید و البته مدرک زبان آلمانی در سطح C1 داشته باشید.
      در مورد این ۲ رشته هم باید بدانید که جزء رشته‌های خاص است و احتمال دریافت بورسیه تحصیلی کم است ولی خب اگر خیلی دوست داشته باشید، باید شانس خودتان را امتحان کنید.

  69. آرمان سودانی گفت:

    سلام،بنده دیپلم رشته انسانی با معدل بالای نوزده دارم(هرسه سال) ایلتس هم اگر نمره هفت بگیرم،چقدر شانس دارم که به صورت فاند یا فول فاند از دانشگاهی از کانادا پذیرش بگیرم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای مقطع لیسانس از کانادا وجود ندارد، اگر رزومه خیلی خوبی داشته باشید و شانس داشته باشید، در نهایت بتوانید چند درصد تخفیف در شهریه بگیرید.

  70. آرمان سودانی گفت:

    سلام،بنده دیپلم رشته انسانی با معدل بالای نوزده دارم(هرسه سال) ایلتس هم اگر نمره هفت بگیرم،چقدر شانس دارم که به صورت فاند یا فول فاند از دانشگاهی از کانادا پذیرش بگیرم؟.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که تمایل داشته باشید برای مقطع لیسانس به صورت رایگان بورسیه دریافت کنید، می‌توانید در یکی از کشورهای غیرانگلیسی زبان مانند آلمان، نروژ، ایتالیا یا فرانسه ادامه تحصیل دهید. برای اینکار باید معدل دیپلم شما بالای ۱۸ باشد و مدرک زبان کشور مقصد را در سطح C1 داشته باشید.

  71. فاطمه زهرا گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    من دانشجوی کارشناسی فلسفه و کلام اسلامی هستم می خواستم بدونم برای ارشد فلسفه ی غرب بخونم بهتره یا فلسفه ی اسلامی تا برای اپلای دکتری پذیرش بهتری داشته باشم؟

  72. فسانه گفت:

    سلام وقتتون بخیر. دیپلم علوم انسانی با معدل ۱۷ و کارشناسی رشته فلسفه از دانشگاه شهید بهشتی با معدل ۱۴.۶۶ آیا در صورت داشتن تافل ۷۸ و آیلتس ۶.۵ امکان بورس تحصیلی رایگان در مقطع ارشد برای من وجود دارد؟ کدام کشور؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      با توجه به معدل پایین و رشته شانس تحصیل رایگان کم است و می‌توانید برای کشورهای ایتالیا، ترکیه و روسیه اقدام کنید.

  73. ایلیاد گفت:

    سلام بازار کار رشته و شغل های مرتبط و درامد رشته فلسفه در خارج از کشور چجوریه؟؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بستگی به تخصص شما دارد.
      شما می‌توانید در دانشگاه به عنوان استاد تدریس کنید یا در کارهای مرتبط با تخصص خودتان فعالیت کنید.

  74. ela گفت:

    سلام. برای رشته فلسفه در دانشگاه‌های انگلیس بورسیه فول فاند میشه گرفت؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در حالت کلی امکان دریافت بورسیه برای رشته فلسفه سخت است و دانشگاه‌های انگلیس سخت‌تر هم است ولی پیشنهاد می‌کنیم تا شانس خودتان را امتحان کنید.

  75. مهدی راثی زاده گفت:

    سلام و عرض ادب دوست عزیز. من ترم آخر کارشناسی علوم قرآن و حدیث از غیرانتفاعی هستم و برای ارشد شانس بالایی برای قبولی از دانشگاه تهران دوره ی مجازی دارم. اما از حالا که دو سال فرصت دارم میخوام برای رزومه ی قوی علمی و زبان بالا تلاش کنم . همچنین تو فرایند تحصیل ، اینشالا برای معدل بالا برای پذیرش تو دانشگاه معتبر تو موضوع الهیات تو خارج کشور ، آمریکا و اروپا… حالا ازتون راهنمایی میخوام در صورت امکان در این موارد. نام دانشگاه ها و روندی که باید تو سطح عالی طی کنم. با سپاس

  76. مهدی راثی زاده گفت:

    در ادامه ی پیام قبلی . منظور من از پذیرش ، برای مقطع دکتری خارج از کشور هستش

  77. مهدی راثی زاده گفت:

    سلام دوست عزیز. عرض ادب. من ترم آخر کارشناسی علوم قرآن و حدیث از غیرانتفاعی هستم و تو ارشد ، شانس بالایی برای قبولی از مجازی دانشگاه تهران از همین رشته رو دارم. میخوام از همین حالا برای بحث رزومه ی قوی علمی و زبان تو سطح بالا ، کارمو شروع کنم برای پذیرش تو مقطع دکتری خارج از کشور برای الهیات. حالا ازتون راهنمایی در این مواردو میخواستم . درباره ی روند کار که چطور طی بشه که بهترین نتیجه ازش حاصل بشه و مشخصات دانشگاه های برتر خارج در الهیات . با سپاس

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      با آرزوی موفقیت برای شما
      امکان دریافت بورسیه تحصیلی در این رشته بسیار کم است. چشم سعی می‌کنیم در حد امکان در نوشته‌های بعدی در مورد رشته الهیات هم نوشته داشته باشیم.

  78. ناهید گفت:

    با درود
    من لیسانس الهیات با گرایش فلسفه اسلامی دارم و ارشد الهیات با گرایش فقه و حقوق و ۱۲ سال سابقه تدریس در اموزش و پرورش رو دارم.بنظرتون میتونم در رشته فلسفه واسه مقطع ارشد از دانشگاههای المان پذیرش بگیرم؟با توجه به رزومه چه رشته دیگه رو در دانشگاههای اروپا میتونم بخونم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      با داشتن زبان و همراه با شهریه می‌توان اقدام کرد. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما شما را در این پروسه راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل یا شماره واتس‌آپ با همکاران ما در تماس باشید.

  79. نگار گفت:

    سلام در مورد دانشگاه زوریخ سوئیس چطور ایا رشته فلسفه دارد؟

  80. مهدی گفت:

    سلام
    من دانشجوی فلسفه معاصر در مقطع دکتری هستم. خدمت وظیفه رو هم انجام دادم. آیا همزمان میتونم در همین مقطع در دانشگاهی در اروپا تحصیل کنم؟
    ممنونم

  81. فریبا گورکانی گفت:

    من دبیر متوسطه ۲ رشته زیست شناسی ام ارشد میکروبیولوژی از علوم تحقیقات فارس دانشجو دکترا فلسفه تعلیم و تربیت علوم تحقیقات تهران آزمون جامع ام دادم ممتاز شدم معدلم بالای ۱۸ آزمون جامع ام رد کردم الان آماده میشم برا دفاع و آزمون eptخیلی دوست دارم با این شرایط از ایران مهاجرت کنم ۴۸ سالم دوشت دارم زندگی خارج از ایران رو هم تجربه کنم ببینید من می توانم برای ادامه درسم یا کارم یه کشور فرصت مطالعاتی یا اپلای بگیرم ممنون میشم راهنمایی ام کنید زحمت کشیدم ولی چه فایده راه مهاجرت بلد نیستم خودم هم چون خانمم احساس می کنم نیاز به کمک و راهنمايي دارم

  82. صالح گفت:

    با سلام و وقت به خیر. بنده لیسانس فلسفه دانشگاه شهید بهشتی با معدل ۱۵.۷ و ارشد فلسفه دانشگاه تهران با معدل ۱۷.۷ هستم. قصد دارم برای دکتری خارج کشور اقدام کنم. برای تحصیل همراه با کمک هزینه چقدر شانس دارم؟ به طور کلی برای پذیرش دکتری در کشورهای دیگه چقدر شانس دارم؟ ممنونم

  83. خاطره گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    من‌ دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ جهان هستم. مدرک لیسانسم مرتبط با تاریخ نبوده. ولی در دانشگاه پیش نیاز هایی برای دانشجویانی که کارشناسی تاریخ نبودند در نظر گرفته شده. میدونم که شانس پایینی وجود داره اما با مدرک زبان، معدل و رفرنس و پایان نامه، امکان اپلای برای مقطع دکتری اصلا وجود نداره؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      باید این نکته را مد نظر داشته باشید که تغییر رشته شانس شما را برای دریافت بورسیه تحصیلی به شدت کاهش می‌دهد.

  84. نگار گفت:

    سلام وقتتون به خیر. من مدرک کارشناسی هنر (مرمت اشیا) از هنر اصفهان و ارشد مرمت شهری با معدل ۱۷/۵ از دانشگاه علم و صنعت دارم. میخوام رشته‌ی فلسفه‌ی هنر رو در یکی از دانشگاه‌های کانادا بخونم/ ۱ سال سابقه‌ی کار در زمینه‌ی کپی‌رایتینگ و ویراستاری دارم. یک مجله اینترنتی هم راه اندازی کردم که معروفه. و البته دارم برای ایلتس می‌خونم. میخوام بدونم شانسم برای دریافت فاند و ویزا تحصیلی کانادا چه قدر هست؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      مقاله، معدل و نمره زبان می‌تواند کمک بسیار زیادی برای پذیرش دکتری شما داشته باشد.

  85. سحر رضایی گفت:

    با سلام و خداقوت.من کاردانی خدمات اجتماعی گرایش مراقبت از سالمند با معدل ۱۸ دارم.میتونم برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشورهای اروپایی یا کانادا اقدام کنم؟ممنونم

  86. Sahar.rezaei گفت:

    با سلام و خداقوت.من کاردانی خدمات اجتماعی گرایش مراقبت از سالمند با معدل ۱۸ دارم.میتونم برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشورهای اروپایی یا کانادا اقدام کنم؟ممنونم

  87. Sahar.rezaei گفت:

    با سلام و عرض ارادت.من کاردانی خدمات اجتماعی گرایش مراقبت از،سالمند با معدل بالای ۱۸ دارم آیا امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشورهایی اروپایی و کانادا برای من وجود دارد؟تشکر

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      متاسفانه نخیر
      شما باید برای مقطع لیسانس ( با مدرک دیپلم ) یا برای مقطع ارشد با مدرک لیسانس اقدام کنید.
      نکته مهم بعدی این است که احتمال دریافت بورسیه تحصیلی برای کانادا و آمریکا برای مقطع دکترا بیشتر است.

  88. رقوا گفت:

    سلام من دانشجو رشته فلسفه و کلام اسلامی ام و خیلی علاقه دارم ک برای کارشناسی ارشد تلاش کنم بورسیه تحصیلی بگیرم میشه بگید چطور میتونم با شما تماس بگیرم برای اینکه بیشتر راهنماییم کنید ک چیا لازمه برای پذیرش شدن در بهترین دانشگاه های خارج؟؟؟

  89. فاطمه گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    من دانشجوی ارشد رشته فلسفه و حکمت هستم در دانشگاه شهید بهشتی
    کارشناسی هم دانشگاه تهران خوندم
    برای دکتری چه دانشگاهی میتونم اپلای کنم؟

  90. طوسی گفت:

    سلام وقت بخیر من دانشجوی کارشناسی رشته فلسفه وکلام اسلامی دردانشگاه تهران هستم ورودی ۱۴۰۱ وقصد جدی و محکمی برای اپلای دارم الخصوص المان و فرانسه ازالان باید چیکارکنم‌رویه چی برنامه ریزی کنم و پلن بچینم واینکه حتما باید دوره کارشناسی تموم کنم‌برای اپلای؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بلی شما باید حتماً دوره لیسانس خودتان را تمام کنید. احتمال دریافت بورسیه تحصیلی برای شما کم است و باید رزومه خیلی خوبی داشته باشید. نمره معدل و نمره زبان خوبی باید داشته باشید.

  91. سکوت✓✓ گفت:

    سلام بنده ۲۹ سالمه و کارشناسی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی بودم و ارشدم رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش هست از دانشگاه تهران البته (مجازی دولتی) و پایان نامه ندارم چون مجازی خوندم و تنها با مقاله میتونم بورسیه بگیرم؟
    در چه کشوری؟ و چقدر شانس دارم برای بورسه؟

  92. سکوت✓✓ گفت:

    سلام بنده ۲۹ سالمه و کارشناسی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی بودم و ارشدم رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش هست از دانشگاه تهران البته (مجازی دولتی) و پایان نامه ندارم چون مجازی خوندم و تنها با مقاله میتونم بورسیه بگیرم؟
    در چه کشوری؟ و چقدر شانس دارم برای بورسه؟و در چه مقطعی ؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      با توجه به رشته و تغییر آن، مجازی بودن شانس پذیرش دکترای رایگان یا فاند پایین است. برای شما ارشد مجدد همراه با شهریه به شما پیشنهاد می‌شود.

  93. محسن گفت:

    سلام من کارشناسی فیزیک خوندم و روزمه خوب دارم مقاله توصیه نامه چند تا معدل ۱۶
    و ارشد میخوام فلسفه علم بخونم و حوزه فلسفه فیزیک پژوهش کنم آیا دکترا شانسی برای اپلای از دانشگاه خوب دارم ؟
    و میشه فیزیک نظری مثلاً اپلای کنم دکترا با داشتن مستر فلسفه علم ؟
    میشه راهنمایی کنید دقیق منو

    مرسی تشکر.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      تغییر رشته شانس شما برای دریافت بورسیه تحصیلی را به شدت کاهش می‌دهد و باعث می‌شود تا شانس پذیرش و ویزا و امکان تحصیل رایگان شما پایین بیاید. هم‌چنین برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا، رزومه شما را تضعیف می‌کند.

  94. کامران گفت:

    سلام وقت به خیر، من دانشجویی دکتری شیمی- علوم و فناوری نانو هستم، رزومه تحصیلی و کاری خوبی دارم چندین مقاله ISI در مجلات معتبر و با ایمپکت بالا و اختراع دارم، میخوام در رشته فلسفه غرب دکتری مجدد تحصیل کنم به نظرتون میتونم پذیرش بگیرم؟ لطفا پاسخ دهید

  95. جمشید گفت:

    من لیسانس و فوق لیسانس رشته مهندسی دارم. معدلم چندان بالا نیست ولی دارای مثاله isi هستم. میخواستم بدونم آیا برای مستر فلسفه علم شانس دارم یا نه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      تغییر رشته شانس شما برای دریافت بورسیه را به شدت کاهش می‌دهد. در ضمن امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای رشته فلسفه بسیار کم است.

  96. بهنیا گفت:

    سلام. من دانشجوی دکتری هستم. تا کنون ۲ تا مقاله علمی پژوهشی دارم و احتمالا تا اتمام رساله به ۶ عدد برسه. ارشد رو فلسفه خوندم با معدل حدود ۱۷. نمره تافل هم ۱۰۶ هست. به نظر شما من چه قدر شانس اپلای پست دکتری دارم؟ اگر شانسی هست کجا و و چطور

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      این نکته را باید مد نظر داشته باشید که مقالات داخلی تاثیر چندانی ندارند. مقالات ISI و اسکوپوس حداقل لازم است و باید ۳-۴ مورد برای پست دکترا داشته باشید.

  97. طاهره حکمی گفت:

    سلام من فارغ التحصیل دکتری زبان و ادبیات فارسی هستم و می خوام در یکی از دانشگاه های خارج از کشور پس داک همین رشته رو بخونم باید اولین گام چی کار کنم؟ رشته دیگه مثل زبان شناسی چطور؟

  98. طاهره حکمی گفت:

    در ادامه سوال قبل من امکان تحصیل رایگان در پست داک ادبیات فارسی رو دارم؟ در سایر رشته ها چطور؟

دیدگاهتان را بنویسید