شرایط تحصیل در آلمان: معرفی شهرهای دانشجویی و دانشگاه‌های برتر

آلمان یکی از بزرگ‌ترین مقاصد تحصیلی غیر انگلیسی زبان جهان است. در واقع آلمان بعد از آمریکا و انگلستان سومین پذیرنده دانشجویان بین المللی است. آلمان از کیفیت زندگی بسیار بالا، شهریه‌های نسبتاً کم، برنامه‌های پشتیبانی و حمایتی مالی برای دانشجویان بین المللی و تضمین شغلی بسیار عالی بعد از تحصیل برخوردار است.

آلمان یکی از بزرگ‌ترین مقاصد تحصیلی غیر انگلیسی زبان جهان است. در واقع آلمان بعد از آمریکا و انگلستان سومین پذیرنده دانشجویان بین المللی است. اما دلیل این همه علاقه برای تحصیل در آلمان چیست؟ و چگونه دانشگاه آلمانی را انتخاب کرده و برای تحصیل در آلمان اپلای کنیم؟

کشور آلمان

آلمان کشوری با ویژگی‌های منحصر به فرد است. شهر مدرن و مدگرای برلین در تضاد شدیدی با شهر سنت گرای مونیخ است. آسمان خراش‌های سر به فلک کشیده فرانکفورت دنیای متفاوتی از شهر کهن هیدلبرگ است. اگر شهر پر جنب  و جوش هامبورگ برای شما سرسام آور به نظر می‌رسد، می‌توانید به ناحیه راین بروید تا از مناظر طبیعی و آرام بخش آن لذت ببرید.

گزینه‌های بسیاری برای انتخاب از میان دانشگاه‌های آلمانی برای تحصیل در آلمان وجود دارد که برخی از آن‌ها مؤسساتی نام آور در اروپای غربی هستند. برترین رتبه در میان دانشگاه‌های آلمانی در رتبه بندی دانشگاه‌های جهان QS 2019 متعلق به دانشگاه صنعتی مونیخ ( Technische Universitat Munchen ) است که رتبه ۶۱ برترین دانشگاه‌های جهان را در اختیار دارد و دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ(Ludwig-Maximilians-Universitat Munchen) و دانشگاه هایدلبرگ در رتبه‌های ۶۲ و ۶۴ برترین دانشگاه‌های جهان قرار دارند.

زندگی دانشجویی در آلمان

ماورای این، هر شهر آلمانی را که از نظر بگذرانید، حداقل یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان را در خود جای داده است که به معنی این است که تحصیل در آلمان موقعیتی بی‌نظیر است. ۱۳ دانشگاه آلمانی در زمره ۲۵۰ دانشگاه برتر جهان هستند و ۳۰ دانشگاه در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارند. این عامل سبب شده است تا آلمان را در میان پیشروترین کشورها در زمینه تحصیلات عالیه جای بگیرد.

علاوه بر دانشگاه‌هایی در کلاس جهانی، آلمان از کیفیت زندگی بسیار بالا، شهریه‌های نسبتاً کم، برنامه‌های پشتیبانی و حمایتی مالی برای دانشجویان بین المللی و تضمین شغلی بسیار عالی بعد از تحصیل برخوردار است. پس واضح و مبرهن است که چرا تحصیل در آلمان چنین جاذبه ای دارد.

برلین

یکی از بهترین مقاصد برای تحصیل در آلمان شهر برلین است. یافتن شهری به مدرنی و مدگرایی برلین بسیار سخت است. این شهر در رقابت نزدیکی با شهرهایی همچون نیویورک و لندن است. واضح است که این شهر با تنوع فرهنگی غنی یکی از بهترین مقاصد تحصیلی است و هزینه زندگی در این شهر به نسبت ارزان است. برترین دانشگاه‌های برلین شامل ۳ دانشگاه با رتبه جهانی زیر ۱۵۰ در رنکینگ QS 2019 است؛

دانشگاه هومبولت برلین( Humboldt-Universitat zu Berlin) با رتبه‌ی جهانی ۱۲۱

دانشگاه فرای برلین( Freie Universitat Berlin) با رتبه‌ی جهانی ۱۳۰

دانشگاه صنعتی برلین( Technische Universitat Berlin) با رتبه‌ی ۱۴۷

مونیخ

مونیخ مقصد بی نظیر دیگری برای تحصیل در آلمان است. شاید فستیوال پرآوازه Oktoberfest ( فستیوال بزرگ سالانه نوشیدنی) مونیخ را شنیده باشید. سنت نوشیدنی آلمان با نام مونیخ گره خورده است، اما این شهر جنوبی آلمان ماورای این است و معمولاً نامزد بهترین شهر برای زندگی در جهان می‌شود. مونیخ ۲ دانشگاه از بهترین‌های آلمان را در خود جای داده است، دانشگاه صنعتی مونیخ( Technische Universitat Munchen) با رتبه‌ی جهانی ۶۱ و دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ( Ludwig-Maximilians-Universitat Munchen) رتبه‌ی ۶۲ جهانی را به خود اختصاص داده‌اند.

مونیخ یک شریان مدرن اقتصادی است و زندگی در آن می‌تواند کمی گران باشد، اما هزینه زندگی در حومه باواریایی این شهر هزینه آن چندانی ندارد. این شهر تاریخچه‌ای کهن دارد و حتماً دیداری از قلعه‌های لودویگ و غارهای جذاب آن داشته باشید.

تحصیل در مونیخ

هیدلبرگ

هیدلبرگ شهری عالی برای تحصیل در آلمان است. با اینکه این شهر در یکی از پر جمعیت‌ترین نواحی آلمان واقع شده است، اما هیدلبرگ معماری و زندگی شهری سنتی خود را حفظ کرده است. توریست‌ها آشنایی خوبی با این شهر دارند و قلعه تاریخی و مرکز شهر با سقف‌های قرمز این شهر آوازه جهانی دارد. برترین دانشگاه هیدلبرگ با نام دانشگاه هیدلیرگ( Ruprecht-Karls-Universitat Heidelberg ) شناخته می‌شود. این دانشگاه قدیمی‌ترین و سومین دانشگاه برتر آلمان( با رتبه جهانی ۶۴) است. چیزی که این دانشگاه را مشهور کرده است ارتباط با آن با ۵۰ برنده جایزه نوبل بوده است که ۱۰ تای آن‌ها جزء اساتید این دانشگاه بوده یا هستند.

تحصیل در هیدلبرگ

کلن

شهرت کلن به کلیسای بزرگ آن یعنی Kolner Dom، همجواری‌اش با رودخانه و ماهیت لیبرال و منعطف آن معروف است. جمعیت دانشجویی این شهر را می‌توان در موزه‌ها و گالری‌های هنری این شهر به وفور دید و در محافل دانشجویی و فروشگاه‌های بزرگ همواره حضور دارند، به خصوص در ناحیه Agnesviertel این شهر. ترن مستقیم این شهر را به پاریس، بروکسل و آمستردام متصل می‌کند و لوکزامبورگ نیز در فاصله دوری قرار ندارد. بنابراین کلن یکی از بهترین شهرها برای کسانی است که علاقه به مسافرت در سرتاسر اروپای غربی دارند. برترین دانشگاه این شهر دانشگاه کلن( Universitat Koln) است با رتبه جهانی ۳۰۶ و یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های آلمان است.

فرانکفورت و ماین

از مقاصد شگفت انگیز دیگر برای تحصیل در آلمان شهر فرانکفورت است. این شهر قلب تپنده بخش صنعتی و تجاری آلمان است. هم چنین فرانکفورت خانه بانک مرکزی اروپا می‌باشد. بنابراین مرکز این شهر مملو از آسمان خراش‌های بزرگ است و فرودگاه آن شلوغ‌ترین فرودگاه قاره اروپا است. با این حال، این شهر در یک کلمه درکار خلاصه نشده است و سرشار از تفریح است.

زندگی شبانه و پرشور فرانکورت این شهر را به عنوان بهترین شهرها در آلمان تبدیل کرده است. در سرتاسر سال چندین فستیوال بزرگ در این شهر برگزار می‌شود. برترین دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه گوته فرانکفورت Universitat Frankfurt am Main با رتبه ۲۷۹ جهانی است و در زمینه علوم انسانی شهرت جهانی دارد.

شهریه‌ها و شرایط تحصیل در آلمان

اگر قصد تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی را دارید، خبر خوبی داریم! دانشگاه‌های دولتی آلمان شهریه‌ای در مقطع کارشناسی ندارند و این شامل تمامی دانشجویان داخلی، اروپایی و بین المللی در تمامی ایالت‌ها می‌شود، البته از سال پاییز ۲۰۱۷ به بعد، دانشجویان غیر اروپایی باید در هر ترم شهریه ای ۱۵۰۰ یورویی (۱۷۶۰ دلاری) پرداخت کنند.

این یعنی با اینکه دانشگاه رایگان است ولی دانشجویان برای تحصیل در آلمان باید مبلغی را در هر ترم واریز کنند. این هزینه شامل ثبت نام، حمایت دانشجویی و دیگر هزینه‌ها است و معمولاً بیشتر از ۲۵۰ یورو (۳۰۰ دلار) نیست.

اگر قصد ادامه تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد را دارید، باید شهریه پرداخت کنید. معمولاً این هزینه شامل دانشجویانی است که کارشناسی خود را در آلمان نگذرانده‌اند. این دانشجویان در دسته بندی دانشجویان non-consecutive (غیر متوالی) قرار دارند. شهریه برای این دسته از دانشجویان متفاوت است اما می‌تواند تا ۱۰۰۰۰ یورو (۱۱۷۷۰ دلار) در هر ترم باشد.

اگر شما کارشناسی خود را در آلمان بگذرانید و به مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاهی دولتی وارد شوید، شهریه‌ها معمولاً کم یا صفر هستند.

زندگی دانشجویی در آلمان

نحوه اپلای در دانشگاه‌های آلمانی

نحوه پروسه اپلای برای تحصیل در آلمان به چند پارامتر بستگی دارد. اگر مدرک دانشگاهی اروپایی مثل baccalaureate یا Level-A دارید، تنها به مدرک زبان آلمانی نیاز خواهید داشت( مگر اینکه زبان رشته تحصیلی شما انگلیسی باشد) و می‌توانید به صورت مستقیم اپلای کنید.

دانشجویان با مدرک تحصیلی قبلی غیر اروپایی باید بعد از شرکت در پیش دوره Studienkolleg در آزمون ورودی Feststellungsprufung شرکت کنند. دانشجویان با رزومه قدرتمند می‌توانند از این آزمون مستثنا شوند.

در بیشتر رشته‌ها می‌توانید به صورت مستقیم از طریق اداره بین الملل دانشگاه اپلای نمایید. هم چنین می‌توانید از uni-assist استفاده کنید که پورتال مرکزی ادمیشن برای دانشجویان بین المللی است. این یکی از سرویس‌های ارائه شده توسط اداره تبادل آکادمیک آلمان (DAAD) است که بزرگ‌ترین سازمان حمایت مالی دانشجویان بین المللی و پیشرفت آکادمیک در دنیا است.

در برخی رشته‌ها محدودیتی کشوری برای تعداد دانشجویان پذیرفته شده وجود دارد. برای این رشته‌ها ( معمولاً رشته‌های علوم انسانی)، دانشجویان اروپایی( به‌علاوه نروژ، ایسلند یا لیختن اشتاین) باید از طریق سازمان ادمیشن تحصیلات عالیه (Foundation of Higher Education Admission) اپلای نمایند. دانشجویان غیر اروپایی نیز پروسه نرمال اپلای را خواهند داشت.

ویزای دانشجویی برای تحصیل در آلمان

نحوه اخذ ویزا برای تحصیل در آلمان به کشور مبدأ بستگی دارد.

متقاضیان اروپایی( و نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین)

  • برای تحصیل در آلمان به ویزا نیاز ندارید.
  • در طول اولین هفته حضور در آلمان باید در Einwohnermeldeamt یا Burgeramt در شهرتان ثبت نام کنید. به مدارک پذیرفته شدن از دانشگاه‌تان نیاز خواهید داشت.
  • اگر نیاز باشد، سازمان Foreigners Authority (Auslanderbehorde) گواهی عبور آزاد برای شهروندان اروپایی صادر می‌کند.
  • باید تمکن مالی خود را اثبات نمایید و اگر زیر ۳۰ سال دارید، باید بیمه سلامتی اجباری را خریداری کنید. برخی کشورها با آلمان قراردادی دارند که قوانین بیمه‌ای کشور مبدأ در آلمان نیز قابل‌قبول است.
  • باید تسلط خود را در زبانی که رشته تحصیلی‌تان در آن تدریس می‌شود را اثبات نمایید.

متقاضیان غیر اروپایی

  • اگر از استرالیا، کانادا، ژاپن، کره جنوبی، نیوزلند، سوئیس یا آمریکا هستید، به ویزا نیازی نخواهید داشت، اما باید در اداره ثبت ساکنین محلی (Resident’s Registration Office) و اداره ثبت اتباع خارجی (Aliens’ Registration Office یا Auslanderamt) ثبت نام کنید تا اجازهنامه اقامت (Aufenthaltserlaubnis) را کسب نمایید.
  • اگر از آندورا، برزیل، السالوادور، هندوراس، موناکو، سن مارینو یا تایوان هستید، اگر می خواهید قبل یا بعد از تحصیلات خود کار کنید، تنها به ویزای دانشجویی نیاز خواهید داشت. باید برای کسب اجازه نامه اقامت نیز اقدام کنید.
  • اگر قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارید و در کشوری غیر از این‌ها هستید، باید از سفارت آلمان در کشورتان ویزا و اجازه اقامت اخذ نمایید تا بتوانید وارد آلمان شوید. دقت کنید که به جای ویزای شنگن که تنها اجازه ۳ ماه اقامت در آلمان را به شما می‌دهد، باید ویزای ملی برای تحصیل اخذ کنید.
  • برای کسب اجازه اقامت باید تاییدیه ثبت نام در اداره ثبت ساکنین (Resident’s Registration Office)، بیمه سلامتی (دانشگاه‌تان به شما کمک خواهد کرد)، تمکن مالی، پاسپورت و اجارهنامه برای اثبات محلی برای اسکان ارائه دهید. این ویزا برای دو سال است و بعد از اتمام دوباره باید آن را تمدید کنید.
  • برای اخذ ویزا، باید همان مدارک اجازه اقامت را ارائه نمایید. همچنین باید عدم سوء پیشینه و گواهی عدم ابتلا به برخی امراض را ارائه دهید. لیست مدارک مورد نیاز به سفارت بستگی دارد.
  • مدرک زبان مشابه حالت متقاضیان اروپایی است. باید این مدرک را در حین اخذ ویزا ارائه دهید.

 

پرچم آلمان

گالری تصاویر آلمان

39 پاسخ به “شرایط تحصیل در آلمان: معرفی شهرهای دانشجویی و دانشگاه‌های برتر”

  1. خیال محمد گفت:

    تحصیلات درالمان

  2. علیسا علی گفت:

    سلام و احترام به شما
    ممنون بابت اطلاعات مفیدی که به دسترس ما قرار دادین
    اما اگه لطف کنید و اطلاعاتی رو درباره رشته های فضانوردی و خلبانی ملکی تو کشور آلمان برایمان بزارید ممنون تون میشم

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در واقع ما از شما سپاسگذاریم و ممنونیم که به سایت ما سر می‌زنید.
      چشم سعی می‌کنیم تا اطلاعات مفیدی در مورد این رشته منتشر کنیم.

  3. محمد مهدی رحیمی گفت:

    سلام . وقتتون بخیر. من الان دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک هستم . چه کار هایی نیاز است برای اپلای دانشگاه های آلمان ؟؟؟ اخه دیدم یکی از بهترین کشور های برای رشته های مهندسی آلمان است . چه پیشنهادی میکنید ؟از الان چه کار هایی نیاز است و باید انجام دهم ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      بلی درست می‌فرمایید. یکی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل در رشته‌های مهندسی کشور زیبا و فوق‌العاده آلمان است. در صورتی که تمایل داشته باشید تا بعد از مقطع دیپلم در آلمان ادامه تحصیل دهید، باید مدرک زبان آلمانی را در سطح C1 داشته باشید و معدل دیپلم شما بالای ۱۸ باشد.

  4. محمد مهدی رحیمی گفت:

    با سلام و خسته نباشید . مرسی از مطالب خوبتون. بنده الان دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک در حال تحصیل هستم خواستم بدونم از الان باید چه کار هایی برای مهاجرت و گرفتن اپلای انجام بدهم ؟ مچکر میشم از پاسختون.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      اگر مقصد و هدف شما آلمان است، شما می‌توانید برای ادامه تحصیل از مقطع کارشناسی اقدام کنید. برای این منظور باید زبان آلمانی را در سطح C1 داشته باشید و معدل دیپلم شما هم بالای ۱۸ باشد.
      در صورتی که هم بخواهید از مقاطع بالاتر مانند ارشد یا دکترا اقدام کنید، باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما می‌توانید به ۲ نوع برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.
      مهاجرت بعد از اخذ دیپلم یا مهاجرت بعد از اخذ کارشناسی یا ارشد
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا بعد از دیپلم مهاجرت کنید، می‌توانید یکی از کشورهای آلمان، نروژ، ایتالیا یا فرانسه را انتخاب کنید. برای اینکار باید مدرک زبان کشور مقصدتان را در سطح C1 بلد باشید و سپس معدل دیپلم بالای ۱۸ داشته باشید.
      برای ادامه تحصیل از مقطع ارشد یا دکترا هم باید معدل بالا، نمره آیلتس یا تافل و مقاله ( در برخی از رشته‌ها ) داشته باشید.

  5. Asi گفت:

    سلام ببخشيد من دوست دارم كه تو آلمان هنر بخونم ولي مدرك هنرستان ندارم آيا چاره اي هست؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که مدرک زبان آلمانی در سطح C1 داشته باشید و سن زیر ۲۲ سال داشته باشید، با دیپلم غیر هنر هم امکانپذیر است.
      در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما به بهترین نحو شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل یا واتس آپ با همکاران ما در تماس باشید.

  6. فاطمه گفت:

    سلام ، من رشته ی تجربی هستم و میخواهم در دانشگاه آلمان تحصیل کنم و مدرک دیپلم دارم ، باید چه کار کنم ؟

  7. مینا گفت:

    سلام بر شما.خسته نباشید.من در رشته تجربی تحصیل میکنم و دو سال دیگه کنکور دارم.برای تحصیل در آلمان بعد اینکه دوازدهم رو تموم کردم باید کنکور بدم یا نه.کنکور و رتبه تاثیر داره؟.بخوام مهاجرت کنم زودترین زمانی ک میتونم کی هست؟بعد کنکور یا قبلش.و اینکه رزومه قوی یعنی چه؟.کافیه ک زبان انگلیسی و آلمانی رو بلد باشیم و معدل بالا۱۸؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      نیازی به دادن کنکور نیست، شما می‌توانید بعد از اخذ دیپلم در آلمان ادامه تحصیل دهید. برای اینکار فقط کافی است معدل بالای ۱۸ داشته باشید و البته مدرک زبان آلمانی را در سطح c1 بلد باشید و نیازی به زبان انگلیسی ندارید.

  8. محمد گفت:

    با معدل دیپلم ۱۵ می توان به چه کشورهایی مهاجرت تحصیلی داشت؟آیا معدل پیش دانشگاهی هم مهم است؟اگر لیسانس حقوق داشته باشیم آیا می توان ارشد رشته ی دیگری مثل انرژی را در اروپا خواند؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شواهد نشان می‌دهد که با این معدل شانس شما پایین است، شما می‌توانید سایت دانشگاه‌های مورد نظرتان را مطالعه کنید تا بتوانید شرط معدل را بررسی کنید.
      بلی معدل پیش دانشگاهی هم مهم است.
      شانس شما با تغییر رشته برای دریافت بورسیه بسیار کاهش پیدا می‌کند.

  9. آیدا گفت:

    سلام من ارشد رشته مهندسی ژنتیک گیاهی دارم میخونم از رشته های کشاورزی هست برای تحصیل در مقطع دکترا در آلمان چ شرایطی باید داشته باشم؟ از کجا میتونم بفهمم کدوم دانشگاه رشته دکترای مدنظرم رو تدریس میکنه؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      به صورت معمول نمره زبان، مقاله و معدل ملاک خواهد بود.
      از طریق مکاتبه با استادها هم می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد استادها و رشته‌ها و … کسب کنید.

  10. پویا گفت:

    سلام بزرگوار اخذ بورسیه فول فاند یعنی نیازی به تمکن مالی نداشته باشیم آیا در آلمان این امکان وجود دارد؟
    و از همه مهمتر کشور چین راحت تر بورس فول فاند میده یا آلمان

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      فول فاند عموماً برای مقطع دکترا هست، برای مقاطع پایین در شرایط مناسب تحصیل رایگان هست معمولاً
      مقایسه کشورها هم درست نیست، بستگی به رشته و مقطع شما دارد و شما باید یک رزومه خوبی داشته باشید.

  11. Farid Ahmad anwary گفت:

    در مورد تخصص یا ماستری دندان پزشکی اگر لطف کنید معلومات دهید ممنون کشور المان

  12. آرش گفت:

    با عرض سلام خدمت شما عوامل زحمت کش سایت. ممنون بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار ما می زارین. ی سوال داشتم اونم این بود که من از خیلی ها که به آلمان رفتن و برگشن خوردن سوال کردم که چرا این اتفاق براشون افتاده و اونا جواب دادن که هر کی برای تحصیل و گرفتن مدرک خاصی مثل لیسانس به آلمان می ره بعد از گرفتن اون مدرک مورد نظر دوباره به ایران برگردانده می شه. من راستش می خوام کلا در این کشور زندگی کنم و دوست ندارم همچین اتفاقی برام بیفته. ممنون می شم از شما اگر من رو راهنمایی کنید.

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما بعد از اخذ مدرک زمان دارید تا کار پیدا کنید. در صورتی که نتوانید در زمان تعیین شده کار پیدا کنید و ویزای خودتان را تبدیل به کاری کنید یا در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهید، باید خاک آلمان را ترک کنید.

  13. آرش گفت:

    خیلی ممنونم از توضیحتون. فقط اگر بتونم ویزای تحصیلی رو به ویزای کاری تبدیل کنم اون موقع چی؟ آیا بعد از اون می شه سیتیزنشیپی آلمان رو بگیرم یا مشکلاتی وجود داره؟ ممنون می شم اگه پاسخ بفرمایین.

  14. Rozh گفت:

    سلام وقت بخیر من در رشته ی انسانی درس میخونم امسالی ک میاد کنکور دارم زبان المانی هم دارم میخونم همرمان میخوام ببینم رتبه کنکور تاثیر داره یا معدل پیش دانشگاهی برا اینکه شانس اومدنم بیشتر باشه؟

  15. Eli گفت:

    سلام وقت بخیر من می‌خواهم کارشناسی ارشد را در آلمان بگذرونم کارشناسیمو ایران دولتی خوندم
    برای کارشناسی ارشد که میخواهم آلمان بخونم باید شهریه بدم حتی دانشگاه های دولتی آلمان اگر پذیرش گرفتم؟؟ میشه راهنمایم کنید

  16. Eli گفت:

    ببخشید من معدل کارشناسیم ۱۶ شده زبان آلمانیمو دارم تموم میکنم و میدونم نمره زبانم باید بالا باشه رشته امم مهندسی نرم افزار بود میخواهم آلمان کارشناسی ارشد رشته خودمو بخونم خیلی دارم تحقیق میکنم دنبال دانشگاه‌ هزینه هاا و رشته مورد نظر خودم هستم من مدرک وب سایت نویسی هم دارم اگر باز مدرک نیاز هست بخونم و بگیرم برای دانش و مهارت خود یا شانس بیشتر پذیرش

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      در صورتی که موفق به اخذ مدرک آلمانی یا انگلیسی با نمره خوب شوید، می‌توان برای شما پذیرش با تحصیل رایگان گرفت. در صورتی که تمایل داشته باشید تا همکاران ما در این پروسه شما را راهنمایی کنند، می‌توانید از طریق ایمیل یا شماره واتس‌آپ یا شماره تماس دفتر با همکاران ما در ارتباط باشید.

  17. محمد گفت:

    سلام’ببخشید میشه یه توضیح کامل درباره مدارک مورد نیاز برای پذیرش رشته های مهندسی مثل مهندسی مکانیک، مهندسی کشتی و مهندسی هوافضا از دانشگاه توکیو بدید ممنونم.

  18. محمد گفت:

    سلام’ببخشید میشه یه توضیح کامل درباره مدارک مورد نیاز برای پذیرش رشته های پزشکی و داروسازی از دانشگاه توکیو بدید ممنونم.

  19. حمید گفت:

    سلام بزرگوار
    ببخشید من ۱۷ سالمه و سال دیگه کنکور تجربی دارم و معدلم هم بالا ۱۸ هست و مدرک زبان c2 دارم
    زود ترین زمانی که میتونم مهاجرت کنم چه موقع هستش؟
    آیا بعد از دیپلم امکان مهاجرت هست یا باید به سربازی برم؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما می‌توانید بدون رفتن به سربازی مهاجرت کنید، فقط باید مقداری مبلغ را به عنوان وثیقه پرداخت کنید که مبلغ زیادی نیست و در کشور مد نظرتان ادامه تحصیل دهید.

  20. حمید گفت:

    سلام بزرگوار
    من کلاس یازدهم تجربی هستم و معدلم هم بالای ۱۸ هستش و مدرک C2زبان دارم
    زود ترین زمانی که میتونم برم چه موقع هستش و با چه شرایطی؟

    • امیر ولی‌پور گفت:

      دوست عزیز
      شما می‌توانید به سایت دانشگاه‌های مد نظرتان مراجعه کنید و ددلاین اپلای ها را مشاهده کنید و در نیمسال تحصیلی بعدی تحصیل کنید.

  21. سلام.وقت بخیر .
    در مورد تمکن مالی برای تحصیل در المان میشه راهنمایی بفرمایید؟

دیدگاهتان را بنویسید