تجدیدنظر در پرونده رد شده مهاجرت نخبگان آمریکا

مهاجرت نخبگان آمریکا به عنوان یکی از بهترین راه‌های مهاجرت به آمریکا است. مهم‌ترین مزیت این روش در این است که بعد از دریافت آن می‌توانید اقامت آمریکا یا گرین کارت را هم دریافت کنید. هم‌چنین در مواردی می‌توانید برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود نیز ویزا دریافت کنید. در برخی از موارد ممکن است که شما برای ویزای نخبگان آمریکا اقدام کرده باشید و پرونده شما رد شود. در این نوشته تلاش داریم تا نکات مهمی درباره تجدیدنظر در پرونده رد شده مهاجرت نخبگان آمریکا بیان کنیم.

راهنما و دستورالعمل برای بازگشایی یا تجدیدنظر در مورد پرونده رد شده یا تشکیل مجدد پرونده در همان رده

۱. درخواست بازگشایی یا درخواست بررسی مجدد

اولین گام در درخواست تجدیدنظر در پرونده رد شده مهاجرت نخبگان آمریکا، درخواست بررسی مجدد است. علاوه بر حق استیناف یا تجدیدنظر که در آن از مقام بالاتری برای بررسی رد درخواست تجدید می‌کنید، می‌توانید ” درخواست بازگشایی” یا ” درخواست بررسی مجدد” را به مرکز خدمات USCIS که تصمیم نامطلوب را گرفته است، ارائه دهید. با ارائه این درخواست از مرکز خدمات USCIS می‌خواهید تصمیم خود را دوباره بررسی یا تجدیدنظر کند.

۱) درخواست بازگشایی: درخواست بازگشایی باید حقایق جدیدی را که باید در جریان رسیدگی مجدد ارائه شود بیان کند و باید همراه با استتشهادیه یا سایر شواهد مستند باشد. اگر درخواست به دلیل ناقص بودن مدارک، رد شد، اسناد جدید باید به همراه درخواست کتبی ارسال شود تا پرونده مجدداً به همان مرکز خدمات USCIS که این رای رد را صادر کرده است، بازگشایی شود. این ” درخواست برای بازگشایی” نامیده می‌شود. این فرآیند بازگشایی با هزینه همراه است، تجدیدنظر اغلب زمان زیادی می‌برد. این نکته مهم را باید مد نظر داشته باشید که درخواست بازگشایی سریع‌تر از تجدیدنظر به نتیجه می‌رسد.

درخواست بازگشایی یک درخواست از مسئول تصمیم‌گیری اصلی USCIS برای بررسی تصمیم درخواست مهاجران است. این طرح باید براساس دلایل واقعی مانند کشف شواهد جدید یا تغییر شرایط باشد. اگر فرم درخواست مهاجرت I-140 شما توسط USCIS به دلیل درخواست شواهد ( RFE ) رد شد، می‌توانید در شرایط زیر، درخواست بازگشایی پرونده را ارائه دهید.

* شواهد درخواستی مهم نباشند..

* شواهد اولیه موردنیاز به همراه دادخواست ارائه شوند.

* درخواست شواهد اضافی در طول مدت مشخص ارائه شود.

* درخواست شواهد به آدرس پرونده ارسال نشده باشد.

۲) درخواست برای بررسی مجدد: به عنوان یک راهکار جایگزین دیگر، شما همچنین می‌توانید یک ” درخواست برای بررسی مجدد” ثبت کنید. درخواست برای بررسی مجدد، درخواست از مسئول تصمیم‌گیری اصلی USCIS است که تصمیم را براساس استدلال‌های قانونی جدید یا اضافی بررسی می‌کند. در این طرح باید ثابت شود که تصمیم براساس شواهد ثبت شدن در زمان آن تصمیم نادرست بوده است و باید دلایل بررسی مجدد را بیان کند.

درخواست برای بررس مجدد باید با ” هرگونه تصمیم قبلی مرتبط برای اثبات اینکه این تصمیم براساس نادرست بودن قانون یا سیاست USCIS بوده است” مورد حمایت قرار بگیرد. برخلاف طرح بازگشایی، شواهد جدید یا تغییر شرایط نمی‌تواند از طرح درخواست برای بررسی مجدد حمایت کند.

هر گونه درخواست برای بازگشایی یا بررسی مجدد باید ظرف مدت ۳۰ روز پس از تصمیم‌گیری با هزینه مناسب ثبت شود. درخواست بازگشایی یا بررسی مجدد در تصمیم USCIS باید در فرم I-290B اعلان تجدیدنظر ثبت شود. شما این فرم را برای اطلاع‌رسانی به USCIS برای اینکه در حال طرح شکایت مجدد یا بازنگری در تصمیم‌گیری USCIS در مورد پرونده خود هستید، ارسال می‌کنید.

این درخواست باید در مرکز خدمات USCIS که تصمیم اولیه را گرفته است، ثبت شود. ممکن است توضیح و شواهدی در حمایت در درخواست شما ثبت شود و هزینه‌ای نیز باید پرداخت شود.

تجدیدنظر در پرونده رد شده

۲. ثبت مجدد در همان مقوله و آلترناتیوهای پیشنهادی

برای درخواست تجدیدنظر در پرونده رد شده در ادامه می‌توانید یک درخواست جدید با مدارک و رزومه بهتر ارسال کنید. در خصوص درخواست تجدیدنظر، بهترین راه این است که از درخواست تجدیدنظراجتناب کنید، چون ثبت درخواست تجدیدنظر به معنای این است که USCIS اشتباه کرده است. احتمال موفقیت در این زمینه دشوار است. اگر فکر می‌کنید می‌توانید دلیل شکست دادخواست را با بهبود اسناد و مدارک برطرف کنید، منطقی است که فرآیند تجدیدنظر را نادیده بگیرید و به سادگی یک درخواست جدید که بهتر از درخواست اول است را تهیه کنید.

اگر درخواست NIW شما با شکست مواجه شد، توصیه می‌شود در صورت نداشتن مدارک قوی، درخواست تجدیدنظر نکنید. در تجدیدنظر به AAO یک سال یا ممکن است بیشتر طول بکشد تا رای‌گیری صورت بگیرد و بعید است که در بیشتر موارد منجر به برگشت رای شود. اگر مدارک قوی دارید و احتمال می‌دهید که احتمال تجدیدنظر وجود دارد، اقدام کنید.

در صورتی که فکر می‌کنید پرونده شما به اندازه کافی قوی و پربار است، می‌توانید درخواست تجدیدنظر بدهید. در غیر اینصورت، می‌توانید مجدداً یک دادخواست NIW را ارسال کنید یا سایر دسته‌های مهاجرتی مانند EB1 قابلیت فوق‌العاه، EB1 محقق یا استاد برجسته حتی گواهینامه کار را امتحان کنید.

اساساً می‌توانید بعد از رد پرونده همان را مجدداً ثبت کنید. تنها شرط این است که شما باید اطلاعات مربوط به پرونده رد شده قبلی I-140 خود را دادخواست جدید I-140 فاش کنید. فرم I-140 اطلاعات بایگانی قبلی را درخواست می‌کند.

برای غلبه بر رد قبلی، باید شواهد جدید را به درخواست جدید خود اضافه کنید تا شانس خودتان را افزایش دهید. اگر به عنوان پژوهشگر یا مهندس کار می‌کنید به احتمال زیاد حق ثبت اختراع، مقالات دانشگاهی، مقالات مجلاتی و استنادات بیشتری دارید. اینها اطلاعاتی هستند که برای درخواست‌های EB1-EA, EV1-OR,NIW لازم است. رد اخیر NIW شما بر پرونده‌های جدید زیر تاثیر نخواهد گذاشت.

بنابراین آلترناتیوهای یا جایگزین‌های پیشنهادی عبارتند از:

  1. به صورت مجدد تقاضای فرم I-140 را با هر گونه مقالات اضافی یا سایر مطالب موجود ارائه کرده و دلایل رد اولیه را مطرح کنید.
  2. اگر یکی از معدود افراد برتر در یک زمینه هستید، یا اگر در زمینه‌ای دستاوردهای قابل توجهی داشته‌اید، باید یک درخواست EB1 توانایی فوق‌العاده یا EB-1 محقق یا پرفسور برجسته را ثبت کنید.
  3. گواهینامه کار سنتی را در نظر بگیرید که شرایط محدود کننده‌ای را براساس ضرورت کسب‌وکار ایجاد می‌کند و می‌تواند به تمرکز مهارت‌های خاص ذینفع مورد نیاز متقاضی کمک کند.
  4. در نهایت فراموش نکنید که در مورد راه‌های دیگر اقامت دائم ایالت متحده آمریکا از جمله حمایت خانواده، گزینه‌های اشتغال همسر، برنامه لاتاری یا حتی پناهندگی فکر کنید.

تجدیدنظر در پرونده رد شده

لزوم توجه به نکات در تجدیدنظر در پرونده رد شده

در بسیاری از موارد ممکن است تا پرونده و درخواست شما رد شود. در این حالت نباید ناامید شوید. اولین گام و توصیه این است که با افراد متخصص در ارتباط باشید. همکاران ما در نکست ابرود آماده هستند تا در این پروسه اعم از تکمیل فرم‌ها، رزومه و ارسال و … شما را به بهترین نحو راهنمایی و کمک کنند. تجدیدنظردر پرونده رد شده بسیار یک عمل رایج است و با پیروی از نکات بیان شده می‌توانید به راحتی پروسه تجدیدنظردر پرونده رد شده خودتان را به انجام برسانید و احتمال موفقیت پرونده خودتان را افزایش دهید.

در صورت داشتن هر گونه سوال درباره پروسه تجدیدنظردر پرونده رد شده می‌توانید، سوالات یا نکات خودتان را در زیر این نوشته مطرح کنید، تا همکاران ما در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.

دیدگاهتان را بنویسید